| JuSt222 a întrebat:

Salut am si eu o problema. Am 19 ani, merg spre 20. De cand ma stiu am avut probleme cu abordarea fetelor. In momentu in care vorbesc cu o prietena etc nu e nici o problema.Dar cand vorbesc cu o fata care o plac nu reusesc pur si simplu nu reusesc sa imi gasesc cuvintele potrivite..Nu stiu ce as putea sa vb cu ea de exemplu cand o vad la facultate si sta la tigare in afara de buna, ce faci? Nu arat urat, asta este problema dar imi lipseste dexteritatea.Vad baieti care arata mult mai urat ca mine, ( nu ma cred mare frumuseste), dar probabil modul in care o abordeaza au foarte multa creativitate.Chiar acum 1 saptamana am dat cu bata in lac fiindca nu am stiut sa dansez si sa vorbesc ceva interesant... Toata lumea imi zice incearca sa fii tu, dar ce inseamna acest tu? Asa sunt eu mai rusinos. Nu sunt retras, ba din contra multa lume ma simpatizeaza fiindca asa cum spun ei "am o carisma ", mai dinamizez putin atmosfera. Nu sunt clown daca la asta va asteptati sa ziceti..Presupun ca acei baieti care nu arata bine, si stiti la ce ma refer ii duc papagalu foarte mult. Am probleme din astea doar cu fetele dar nu stiu de ce.Nu stiu ce e cu mine, nu stiu ce sa mai fac...nu mai am 15-16 ani, prietene am avut dar de 1 an si ceva parca nu mai merge nimica. Pe facebook / mesaje imi e mai usor sa vorbesc, dar cand ajungi fata in fata e altceva..Parca sunt pe langa si problema este ca foarte multi au prietene si am inceput deja sa ma simt prost. Multa lume zice ca discutiile vin de la sine, dar trebuie sa ai vrajeala aia in tine ca sa ii atragi atentia pe care eu nu o am. Poti s-o faci sa te placa sau trebuie sa te placa din prima? Ce sa fac?

4 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Pentru ca nu ai experienta, vorbeste cu mai multe fete/femei sa castigi experienta asta, stand si asteptand un miracol, nu rezolvi nimic, chestiile astea nu se invata citind din carti

| ZMR97 a răspuns:

Fetițo, ești chiar mai naivă decât credeai că ești.
Cum să te bage în pat din primele 2 săptămâni, și + că nu vrea să se afiseze cu tine în public denotă faptul că te folosește doar pentru nevoile lui.
Good Job, și ține-o tot așa!

| ZMR97 a răspuns:

Prietenaș, am încurcat topicurile, scuzele mele.

| JuSt222 explică:

Si cand ies cu ea ma duc si stau langa ea dar nu stiu, ce sa fac cu atingerile alea senzuale etc, adica nu stiu cum sa filtrez sau mai bine zis ce sa vb.