Parerea mea este sa fii tu si prin a fii tu ma refer la urm lucruri:
1.sa spui ce simti
2. daca persoana resp iti spune ceva si tu nu stii ce inseamna un cuvant, intreaba ca nu este rusine
3.sa fii simplu, sa nu te dai mare cu ceva, sa nu il faci pe smecheru
Aceste 3 lucruri sunt foarte importante intr.o relatie de amiciție si de prietenie intre o fata si un baiat si invers.
Daca vrei sa citesti ce iti voi scrie acum e bine pentru ca iti voi spune cum am reactionat eu ca si eu am patit asa:
Imi placea de un baiat foarte mul, el era un baiat foarte simplu, linistit si foarte carismatic si eu mereu cans stateam cu el sau treceam pe langa el incercam sa ma dau mare cu ceva sau voiam sa ies in evidenta cu ceva...dar de la un timp am obs ca nu ii mai placea sa mai stea cu mine, si mi.am pus intrebarea DE CE? Si de atumci mi.am schimbat comp si am incercat sa fiu eu simpla...si norocul meu a fost sa fie ca lui a inceput sa ii placa de mine pentru ca eram o fata simpla, si a mai trecut ceva timp dupa si el mi-a spus primul Te iubesc si eu am zis Si eu, si imi pare foarte bine ca am cunoscut o fata ca tine. Si dupa am fost prieteni(adica iubiti dar asa spun eu) si uite ca si pana in ziua de astazi sunt impreuna cu el si vom implini8 luni de cand suntem impreuna pe 10 noiembrie.
Sper ca te.am ajutat cu sfaturile mele dar si cu povestea mea. Fii tu!
Mersi frumos, frumoasa poveste, sa va tina in continuare!