| Cataud a întrebat:

Salut, am si eu o problema, am avut o relatie sexuala cu o femeie, eu fiind virgin in timpul sexului mi s-a rupt prezervativul, ce ar trebui sa fac pentru a evita ruperea prezervativului?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Prezervativele se rup dintr-un singur motiv: sunt prea mari pentru cuculetul tau, ca atare, se rasucesc pe cuculet in timpul sexului si la un moment dat, pocnesc.
Lasa rusinea la o parte si cumpara-ti masuri mai mici de prezervativ, ca risti sa lasi fata aia insarcinata.

| kandaraki a răspuns:

Sa pui 2 perzervative simultan, protectie dubla!

| Necunoscut112 a răspuns (pentru kandaraki):

Protectie dubla, placere minima.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru kandaraki):

Si chiar nu este recomandat sa pui doua prezervative in acelasi timp. Chiar se rup mai repede.

| kandaraki a răspuns (pentru Necunoscut112):

Atunci imbraca un coltun

| BlyeeetAK47 a răspuns:

Sa-ti iei de alea mai scumpe (ca mana nu doare la fel de tare ca la l*ba), nu de la tonomat cu 50 de bani.

| MaTeOGG a răspuns:

1. Nene, ai auzit de Durex? Adica or di ele mai acumpe dar macar nu apar surprize.
2. De care lubrifiant ai folosit? Pe baza de apa e cel mai bun! Daca nu e din acela poate afecta rezistenta prezervativului si sa sa se rupa.
FUNDA pls?

| Cataud explică:

Durex am folosit, dar din moment ce sunt virgin, nu am preputul(ata) rupta, tocmai de asta va intreb, ce ar trebui sa fac sa nu se mai rupa prezervativul?

| Neo52 a răspuns:

Sa o faci odata fara prezervativ pentru a ti se rupe ata, si apoi poate nu vei mai avea probleme de rupere a prezervativului