1.) Eu lucram la o casa de pariuri si aveam program non stop, posibil din cauza oboselii si stresului sa mi se intample chestia asta?
Raspuns : In mod absolut sigur trebuie sa-ti schimbi stilul de viata pentru ca organismul tau sa fie cat mai... odihnit. Doar in astfel de conditii activitatea sexuala va redeveni performanta.
2.) Si inca ceva, tot nu mi s-a rupt frenul acela nenorocit, e vreo problema?
Raspuns : Roaga-te la ''al de sus'' sa te aiba in paza lui, pentru a evita nefericita situatie de a se rupe frenul penian, adica acea ''ata'', ''frau'', ''capastru''cum este numit in termeni populari. Te invit sa citesti urmatorul raspuns pentru a intelege rostul si rolul frenului penian. : https://www.tpu.ro/......a-ata-aia/
3.) Si mai vreau sa va spun ceva, dar e cam rusinos. La 19 ani ai mei mi se pare ca am penisul cam mic, mai ales cand e normal.
Raspuns : In privinta marimii penisului tau, daca este mic sau suficient de mare incat sa poti satisface o femeie, este important sa stii/sa cunosti urmatoarea informatie; adancimea MEDIE a vaginului relaxat este de 9-10 cm si doar daca excitatia devine foarte intensa, doar atunci lungimea vaginului, adica adancimea poate sa se mareasca incat uneori sa devina chiar si de 12-14 cm. Reiese cat se poate de clar si de cert ca un barbat care este dotat cu un penis de 13-14 cm, este perfect capabil si reuseste sa satisfaca pe deplin si garantat minim 8 femei din 10. Si in plus, ar fi bine ca niciodata sa nu uiti ca mai esti dotat si cu : degete, buze si limba pe care le poti folosi de cele mai multe ori. :D Sanatate!
1. Cel mai probabil e de la oboseală și stres.
2. frenul NU trebuie să se rupă - e o mare tâmpenie gogorița asta cu „ruptul aței"!
3. Penisul nu trebuie să fie musai mare (iar dacă e destul de gros, nici nu se observă că nu e foarte lung), ci foarte jucăuș.
Lipsa erectiei nu este din cauza ca nu ti s-a rupt frenul. Este din cauza oboselii, a stresului si a numarului mare de acte sexuale pe care le ai cu iubita ta.
Experienta putina... asa e la inceput.
Vrei sa ti-o incep eu? Te ajut? E vreo crudaciune?