anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Am si eu o problema, azi am avut primul act sexual si am o problema cu femurul ( ata ), nu s-a rupt.
La contactul sexual, penisul a fost intins ( belit ) la maxim, nu am simtit nicio durere doar la inceput, dar nu s-a rupt ata...
Oare care poate fi problema?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Femurul este osul coapsei.
Frenul (ata) nu se rupe decat la putini barbati. Cam 60% traiesc toata viata cu el integru, fara ca asta sa fie o problema. Asadar nu ai absolut nici o problema.

| unione a răspuns:

Se rupe usor daca o tai cu un cutter

| Allexis a răspuns:

Ai o problema cu femurul? laughing) femurul e osul piciorului, care face legatura dintre genunchi si sold. E bine ca ai o ata in loc de femur si e si mai bine ca nu ti s-a rupt cand ai belit penisul. Norocosule. Acu` serios, crezi tu ca ata penisului (care se numeste FREN) se rupe asa de usor? Sa stii ca nu, si ca nu e nici o problema daca nu se rupe. Grija mare ce faci cu femurul. :p

| Allexis a răspuns:

N-ai nici o sansa sa se rupa ata daca folosesti prezervativ. Plus, de ce conteaza asa mult daca ti se rupe sau nu? Important e ce stii sa faci cu penisul, nu daca e frenul rupt sau nu. happy

| porto89 a răspuns:

Frate problema e ca poti face sex si de 100 de ori si nu se poate rupe nu e o problema stai linistitwinking nu e o boala

| AkexD a răspuns:

Femurul?!:-o.Atat de grea e partenera ta...adica ma rog,tu te`ai fi asteptat sa ti se rupa femurul.thinking!
Nu stiu de ce ai crezut asta,cat despre ata(preput) este posibil sa nu se fi rupt din cauza faptului ca ai folosit prezervativ, in cazul in care l`ai folosit.O alta explicatie nu stiu care ar fi, insa sunt persoane carora nu li se rupe ata de la primul contact sexual.

| danky a răspuns:

Bai frate cine va bagat prostia asta in cap ca la primul contact sexual ti se rupe ața? ața se rupe cand trebuie sa se rupa si nu e neaparat la primul contact sexual

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Allexis,nu mai rade de el, a vrut sa zica fermoarul laughing

| Rock_1076 a răspuns:

Da, scuzati chestia cu femurul, am inteles eu gresit, si da, am folosit prezervativ, si nu am zis ca e o boala, am zis doar ca nu stiu de ce nu s-a rupt...