| Anonim3036 a întrebat:

Salut am și eu o problemă cand fac sex ejaculez în funcție de cat de excitată este femeia dacă ea are orgasm într-un min la fel am si eu daca ea are orgasm în 40 de min la fel am și eu țin să menționez ca simt jos acolo tot dacă se excită dacă mai are puțin și are orgasm sau dacă își pierde plăcerea credeți ca are legătură cu ața de la penis? Cred ca nu s-a rupt de tot și poate este prea sensibil locul acela…. multumesc pentru eventualele răspunsuri!

3 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Fenomenul de care vorbesti nu are legătură cu ruperea atei de la penis. Aceasta ața a penisului, este bine sa nu se rupă niciodată. Consulta un medic urolog și vei vedea ca aceasta ața nu trebuie sa se rupă.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Este posibil ca sensibilitatea ta să fie legată de zona frenului sau de o sensibilitate mai mare a capului penisului, dar nu cred că are legătură cu "ata de la penis". Poate fi influențată de factori precum excitarea emoțională și fizică, dar dacă simți disconfort sau ai îngrijorări legate de sănătatea sexuală, îți recomand să consulți un medic urolog.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E foarte fain ca simti tot ce simte si partenera ta si ca poti sa o astepti.
Senzatiile sunt transmise de terminatiile nervoase, care nu se afla in "ața de la penis".