| Savantu15 a întrebat:

Salut, am si eu o problema, cand incerc sa decalotez penisul si incerc sa-mi ating capul penisului simt o senzatie de neplacere, o senzatie ca si cum imi vine sa iau mana, dar daca-l ud nu mai e asa neplacut, dar imi e frica daca o sa-mi incep viata sexuala ca o sa ma doara fix in acel moment. A mai patit cineva asa ceva si a incercat sa intretina relatii sexuale, a simtit ceva?

1 răspuns:
| corbulalbrosu a răspuns:

Suprafata glandului penian (capului penisului) este acoperita cu o piele extrem de fina dar si super sensibila din cauza faptului ca in acea piele exista un numar imens de terminatii nervoase si de senzori care au rostul lor de a oferi o stare de sensibilitate maxima, de excitare dar si de a oferi senzatiile atat de placere cat si de satisfactie in timpul masturbarii sau a actului sexual. Sensibilitatea extrema a glandului exista si se manifesta doar la inceput, adica imediat dupa ce se produc primele decalotari dar cu timpul sensibilitatea scade foarte mult pana cand aproape ca dispare, pe masura ce suprafata glandului este din ce in ce mai des atinsa cu degetele, pentru mai mult timp si tot mai intens in timp ce este spalat cu apa si sapun pentru igienizarea zilnica, sau in timpul masturbarii penisului, astfel ca de obicei atunci cand baietii ajung in situatia de a intretine primul act sexual real, sensibilitatea glandul penian scade intratat de mult incat devine cat se poate de... normala. Sanatate!