anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am si eu o problema (cred ca e serioasa) pe penis am o vena umflata. (Am 12 ani) Nu radeti pls.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Trunchiul penisului este strabatut de multe vene de grosimi diferite si cu cat acestea sunt mai groase cu atat aportul de sange este mai bun, ceea ce va asigura o erectie pe masura adica excelenta. Este cat se poate de normal ca aceste vene sa apara in relief/sa devina foarte vizibile fiindca daca sunt un pic mai groase/viguroase, preputiul (pielea mobila de pe penis) nu le mai poate masca prezenta. Poti fi foarte linistit fiindca nu este vorba de nimic anormal chiar si in situatia in care vena respectiva are aspect de varice. Multa sanatate.

11 răspunsuri:
| AndyKama a răspuns:

Vorbeste cu parintii si mergeti dupa la un doctor.

| MyNameIsKLAUS a răspuns (pentru AndyKama):

Mi-e rusine. totusi am 12 ani.

| AndyKama a răspuns (pentru MyNameIsKLAUS):

De ce sa iti fie rusine?
E vorba despre o problema medicala, intr-adevar putin jenanta, dar asta trebuie rezolvata si parintii tai sunt singurii care te pot sustine si merge cu tine la doctor.
Lasa rusinea deoparte si opteaza pentru sanatate...

| MyNameIsKLAUS a răspuns (pentru AndyKama):

Ok. Totusi astept mai multe raspunsuri. Multumesc big grin

| donniebrasco a răspuns:

Cred ca nu e mult mai umflata decat una de pe mana. daca chiar crezi ca e anormal, vorbeste cu parintii tai

| 4psiho a răspuns:

E normal!
Cât de umflată? Las-o mai domol cu masturbarea!
Dacă ți se pare prea umflată apelează la părinți, ce crezi că tatăl tău sau mama ta nu ți-a văzut instrumentul? happy

| Denis269 a răspuns:

Sincer este jenant. Dar mai bine sa discutii cu parintii tai. Gandeste-te ca la vreo 14 ani o sa incepi sa vorbesti cu parintii despre dragoste. Atunci si mai jenant dar daca tu nu infrunti acum. Trebuie sa te duci la doctor, daca faci laba la varsta ta, inseamna ca este de la excitare. Am mai intalnit cazuri asa.

| Mnup a răspuns:

AndreyCss laughing valeu! laughing 4psyho, chiar așa laughing laughing))) Klaus, cum sa nu rad dacă îți văd poza de profil? laughing)

| darrio2007 a răspuns:

Si care-i problema? Toti barbatii avem.Mai vizibila sau nu.Cunosti ceva despre cum se produce erectia penisului? Prin incarcarea multor vase de sange(cu sange) care isi maresc volumul, implicit cresterea in dimensiune a penisului. Generatie de 2 lei!

| darrio2007 a răspuns:

P.S.Schimba drk poza aia ca semeni a retardat.

| corbulalbrosu a răspuns:

Mai darrio2007, stii tu ceva insa este incorecta explicatia ta. Prin acele vene, sangele ajunge in camerele/cavernele existente in cei 2 corpi cavernosi (care formeaza trunchiul penisului impreuna cu corpul spongios) pe care le va umple si in functie de excitatie, inima va functiona mai mult sau mai putin intens astfel ca si presiunea sangelui pompat va fi mai mare sau mai mica si astfel se realizeaza si erectia care poate fi diferita, adica mai t(z)eapana sau mai asa si asa.