ESte intr-adevar foarte mic.
Iar de crescut, nu va mai creste, ca si-a incheiat cresterea de la 16 ani.
Te sfatuiesc sa inveti tehnici ajutatoare ca sa poti satisface o fata/femeie, pentru ca, organul tau, nu are sanse sa o faca.
Din pacate, nu-i rusine sa ai un cuc atat de mic, mai rusinos este sa fii limitat la minte si sa nu incerci orice varianta ajutatoare, ca sa-ti completezi munca de satisfacere.
E mic eu nu m-as *** cu asa ceva
Sanse aproape 0 sa mai creasca
Focuseaza-te pe cariera mai bine, intelegi tu
PS: poti satisface si cu... LIMBA!
De ce esti asa rea? Doar nu e vina lui..asa il are si gata
In ce fel pe cariera? Si grosimea crezi ca ajuta?
Ajuta si grosimea, dar...
E micuţ, dar nu e micropenid, adică se poate si mai rău... Dacă e grosuţ cu siguranţă satisfaci o mare parte dintre femei. Dacă nu, sunt şi femei care se multumesc cu mai puţin, dacă compensezi pe alte părţi.
Stai linistit, tehnica compenseaza marimea.
Nu inteleg de ce ti-e rusine... ti-ai masurat-o comparativ pe o masa cu a altora care au actionat pe aceleasi femei? Daca da, cum ai ajuns in situatia asta? Daca nu, atunci termina cu prostiile.
Sau poti sa-ti cauti fete mai mici.
Nu, nu am masurat-o cu a altora dar din cate am vazut pe aici na asta e atat o am
Si aste cu fetele mai mici ar merge acum da peste un an nu prea
Nu, nu va mai creste. In erectie probabil are mai mult de 12 cm... poti satisface doar o fata care e incepatoare, gen virgina. Cele care nu sunt nu prea vor simti nimic din pacate
Dar femeile nu vor simti nimic nici la grosime gen daca la lungime e mic, la grosime eu zic ca e mai bine, macar nu e si susubtie)
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bebitu23 întreabă: