| 3manu3l1234567 a întrebat:

Salut
Am si eu o problema cu o fata care o plac dar eu sunt mai timid, si cand m-am bagat in seama cu ia prin sms mi-a zis ca dc nu ii dau "Buna" pe strada.
1. Poate fi interesata?
2.Voi ce sfaturi imi dati?

5 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Chiar asa, nu stiai ca e civilizat sa saluti pe strada pe orice cunoscut indiferent de raporturile cu respectivul?

E posibil sa te placa, dar decat sa o arzi cool indiferent, fii mai apropiat de ea si vorbeste cu ea, doar voi doi aveti raspunsul.

Succes!

| dragodana a răspuns:

Salut! Nu e interesata deloc.Nu vrea sa te cunoasca.Sau ii e frica sa nu afle iubitul gelos si sa se certe cu el. Oricum ar fi, in felul acesta(sms), si in momentul de fata sigur n-ai nicio sansa.

| Regina2001 a răspuns:

Trebuie sa te apropii de ea, sa-i dai increderea si prietenia ta, sa o faci sa creada in tine si sa nu o dezamagesti. Si cand esti sigur ca va intelegeti foarte bine intreab-o. Bafta!winkinghappy

| claudya14 a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa lasi timiditatea de o parte si sa iti iei inima in dinti si sa o inviti la un suc sau undeva la o plimbare prin parc, daca esti timid nu rezolvi nimic.

| SamsungI19000 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea mai mult, dar de preferabil nu prin mesaje.Invit-o la o inghetata, suc, pizza, etc. si stati de vorba.E important sa o cunosti.