| vasyaas a întrebat:

Salut.am si eu o problema cu o fata.eu intr un fel sau altu m-am indragostit de ea,, nu stiu cum dar fiti atenti, ea nu cu mult timp in urma ma placea dar eu nu prea ii trageam atentie.mai daunazi vb cu prietena ei si ii spuneam povesti de genu ca o plac. dar fetei de care m-am indragostit tot ii spuneam mai inainte lucruri de astea dar ea avea prieten.asa,, acum prietena asta a ei cred ca i-a spus nu stiu,, si sa u suparat amindoua.eu incercam sa le explic, m-am enervat si i-am spus citeva cuvinte murdare.
uitati ce sa intimplat, mi-am dat seama ca de fapt o plac mi-am cerut scuze si i-am spus ce simt,, ea imi spune doar NU STIU ce sa fac?
asa fac simbata o petrecere la disco si sunt kemate amindoua,,
pls
help
am facut bine?
ce sa fac in continuare?

Răspuns Câştigător
| MikyMi a răspuns:

Nu inteleg prea multe din ce ai povestit tu acolo dar totusi vreau sa te ajut, sper doar sa reusesc!
Sambata la disco pune o melodie care ii place ei alaturi de o dedicatie gen : " pentru. (cum o cheama)cea mai mununata fata, de la.(tine) cu dedicatia hai sa ne impacam sau ceva de genu... o inviti la dans ii soptesti la ureche cat de rau iti pare pentru cuvintele murdare ii spui ca o placi tare mult si ca ai vrea sa fie ceva frumos intre voi, cere-i o sansa...
Bafta!

7 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Sincera sa fiu nu am inteles mare lucru din monologul tauhee hee. Cred ca ai vrut sa te cam joci cu ea, si fata asta pe care o placi crede ca iti bati joc de ea.Mai bine vorbeste cu ea si spune-i ce simti cu adevart, fii sincer si nu mai folosi limbajul vulgar.

| madagascar a răspuns:

Sincer nu ai fost prea explicit, te-ai cam incurcat in cuvinte, dar daca ai jignit-o nu cred ca ai vreo sansa, eu personal nu ti-as da niciuna.eu zic sa lasi lucrurile sa se rezolve de la sine.si daca ati fi impreuna o sa existe reprosuri o sa-ti amintesca, atunci cand nu-i vei face pe plac ca ai insultat-o.alegerea iti apartine

| vasyaas explică:

Hm, mersi de raspunsuri.

| vasyaas explică:

Dar caatare n-ati inteles nimic.

| vasyaas explică:

Problema e ca nu am fost cu ea inainte.
Ea pe mine ma placea dar avea prieten.
Cind ii placea ei de mine eu nu prea o placeam pe ea.
Aku i-am spus ce simt pentru ea.
nu s-a asteptat.si i-a spus unei prietene de a ei ca o socheaza cuvintele mele.

| vasyaas explică:

Da e cam aiurea blogu meu nu se intelege nimic.

| nicol20 a răspuns:

Pana la urma se dovedeste ca vorba aceea este buna roata roata se intoarce si s-a intamplat va fi foarte greu sa o recuceresti deoarece ea va traia mereu si va simti ca ai refuzata.Bafta