Nu inteleg prea multe din ce ai povestit tu acolo dar totusi vreau sa te ajut, sper doar sa reusesc!
Sambata la disco pune o melodie care ii place ei alaturi de o dedicatie gen : " pentru. (cum o cheama)cea mai mununata fata, de la.(tine) cu dedicatia hai sa ne impacam sau ceva de genu... o inviti la dans ii soptesti la ureche cat de rau iti pare pentru cuvintele murdare ii spui ca o placi tare mult si ca ai vrea sa fie ceva frumos intre voi, cere-i o sansa...
Bafta!
Sincera sa fiu nu am inteles mare lucru din monologul tau. Cred ca ai vrut sa te cam joci cu ea, si fata asta pe care o placi crede ca iti bati joc de ea.Mai bine vorbeste cu ea si spune-i ce simti cu adevart, fii sincer si nu mai folosi limbajul vulgar.
Sincer nu ai fost prea explicit, te-ai cam incurcat in cuvinte, dar daca ai jignit-o nu cred ca ai vreo sansa, eu personal nu ti-as da niciuna.eu zic sa lasi lucrurile sa se rezolve de la sine.si daca ati fi impreuna o sa existe reprosuri o sa-ti amintesca, atunci cand nu-i vei face pe plac ca ai insultat-o.alegerea iti apartine
Problema e ca nu am fost cu ea inainte.
Ea pe mine ma placea dar avea prieten.
Cind ii placea ei de mine eu nu prea o placeam pe ea.
Aku i-am spus ce simt pentru ea.
nu s-a asteptat.si i-a spus unei prietene de a ei ca o socheaza cuvintele mele.
Pana la urma se dovedeste ca vorba aceea este buna roata roata se intoarce si s-a intamplat va fi foarte greu sa o recuceresti deoarece ea va traia mereu si va simti ca ai refuzata.Bafta
Lorzii întreabă: