| iSeeYou a întrebat:

Am si eu o problema cu prietena; suntem de 5 luni jumate impreuna si nu prea mai stiu cum sa ma comport cu ea, ne iubim, dar cateodata simt ca nu mai am niciun control asupra ei. Cand face ceva si ma supar, ma trateaza asa cu indiferenta, " treaba ta daca nu ma crezi", " daca tu asta crezi". Simt ca nu o mai doare daca stau suparat pe ea desi stiu ca ma iubeste foarte mult. "Si-a cam luat lumea in cap", in ultimul timp am fost foarte dragastos cu ea, dar simt ca nu mai e ca la inceput, cand ma suna fara sa-i cer eu, ma suna mai tot timpul; acum vorbim seara cate 1-2 ore, parca avem programlaughing Va puteti da cu parerea?! Nu stiu cum sa procedez. Ma gandesc sa nu-i mai dau importanta, dar cred ca ar fi mai rau. Mi-a zis ca daca as lasa-o mai libera nu ar fi bine, ca ar vb si cu alti baieti...laughing Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| Kylexy a răspuns:

Sia luat lumea in cap iti spun eu. nu ii mai da importanta trateazo cu indiferenta.

| BlueHusky a răspuns:

Daca vrei sa schimbi pe cineva incep cu tine si vezi daca merege. Daca vrei sa controlezi pe cineva incepi prin a te controla pe tine.

| Vulvatron a răspuns:

Rupe-i capul happy

| Ana_1799 a răspuns:

De ce nu vorbesti cu ea despre chestia asta?
intreab-o si pe ea ce parere are?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indiferenta doare... fa-i asta! o sa mearga sigur!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indiferenta doare... fa-i asta! o sa mearga sigur !