| Iuliutzzza18 a întrebat:

Am si eu o problema cu prietenul meu sad De vreo 3 zile se comporta altfel, este indiferent, zice ca nu-mi mai da mie explicatii, nu-mi raspunde la mesaje si iese de pe mess cand nu are chef sa vorbim, fara nici un amarat de "pa"... Voi ce credeti ca e cu el? ca de iubit ma iubeste ft mult thinking

Răspuns Câştigător
| xxdd a răspuns:

Poate ia bagat cineva in cap ca e "in lesa" cand sta cu tine. si incearca sa demonsteze ca nu e asa...
eh. tipic barbatescyawn o sa-i treacawinking
fi si tu la fel cu el chiar daca nu o sa te simti foarte bine
sau spune`i pur si simplu ca te deranjeaza enorm atitudinea lui
"stii.deja m`am saturat de atitudinea ta. cu mine nu mai merge asa. ori scb comportamentu ori iti iei la revedere de la mine". sau poate putin mai calm :d

8 răspunsuri:
| justmeesb a răspuns:

Poate are o pasa mai proasta sau e influentat de amici sa nu mai fie pampalau sa-ti dea tie raportul sau a cunoscut pe cineva care i-a atras atentia.bafta!

| hackey a răspuns:

"stii.deja m`am saturat de atitudinea ta. cu mine nu mai merge asa. ori scb comportamentu ori iti iei la revedere de la mine". sau poate putin mai calm :d "
Fi atenta cand ii zici asa ceva... poate sa iti zica "bine pa" inainte sa clipesti happy

| dragutza_1869 a răspuns:

Se mai satura si ei de noi uneori, am si eu iubit care ma iubeste fmult si se intimpla si de-astea... o sa-si revie, nu-l lua in atentie

| AdelaPopescu a răspuns:

Ma doare capu' cand dau de specimene ca tine.Tot nu-ti dai seama cum sunt barbatii? Ei nu pot iubi cu adevarat, sunt foarte alunecosi, poate te-a inselat, a gasit alta care face sex mai bine, poate nu te mai iubeste, poate vrea sa va despartiti dar nu stie cum s-o zica, poate s-a saturat de tine, poate are nevoie de o pauza. Nu te stradui sa intelegi prea mult ce-i in mintea unui barbat, tot ce trebuie sa stii e ca nici unu nu merita sa fie iubit prea mult, toti sunt la fel mai mult sau mai putin dar esenta e aceeasi. Toti barbatii inseala, eu zic ca sunt 99% sanse sa fie vorba de alta fata/femeie. Tine de natura lor, asta e limita lor, sa nu ii duca capu la ceva mai profund si mai spiritual decat sex cu 500 de femei pe zi laughing Bine.aici poate am exagerat un pic. Intreaba-l direct, daca nu-ti raspunde si continua asa, spune-i ca vreti sa va despartiti. Va veni el la tine apoi sau daca nu va veni cu atat mai mult sa nu-ti para rau pentru ca nu merita. Nu suferi prea mult, poate s-a prins ca il iubesti prea mult. Daca ai devenit dependenta de el, poate asta e motivul. Barbatii nu vor femei care sa sufere sau sa fie prea indragostite de ei, vor mereu femei ce nu le pot avea, independente, puternice. De celalalte au nevoie doar sa se foloseasca de ele. Si daca iti spune ca te-a inselat sau ca vrea sa va despartiti, fi indiferenta. Spune-i ca si tu vrei acelasi lucru sau ca si tu l-ai inselat. Asta o sa-l doara cel mai mult, indiferenta. Regula de baza pe care trebuie sa o stie toate femeile, nu sufoca niciodata un barbat, are nevoie de distanta uneori, cu cat il sufoci mai mult cu atat devi mai neinteresanta si neatractiva. Cum poti sa mai stai cu unu' care clar isi bate joc de tine si spune ca nu-ti da tie explicatii? Apoi e mai mult decat evident.macar de era barbat adevarat si-ti spunea adevarul in fata, ca s-a saturat de tine si are pe alta sau inca vreo suta cel putin. Nu ii mai trimite mesaje, nu mai intra pe mess, cum poti sa crezi ca te iubeste f mult cand face faze de astea? Poate realitatea doare, dar cu cat afla femeile acest lucru, cu atat mai bine pentru ele ca vor fi pregatite si mai inteligente.Nu te mai minti singura. Cu cat vor descoperi cat mai multe femei adevara esenta murdara a barbatilor cu atat mai bine va fi. Mai bine sa stii un adevar dureros ca sa stii sa-i faci fata cum trebuie, decat sa traiesti in minciuna si sa te bucuri crezand in mod fals ca te iubeste. DESCHIDE OCHII! BARBATII NU IUBESC, EI VOR DOAR SEX. Simt doar pasiuni trecatoare superficiale, nicidecum dragoste profunda.

Vezi, asta e problema. Pe barbati nu trebuie sa-i iubesti prea mult.

Observ ca te doare adevarul, eu sunt singura fara vot :-) esti oarba si vezi doar ce vrei, ce e usor de digerat, de acceptat. Lasa ca o sa cresti tu mare si o sa intelegi niste lucruri. ByeBye :-)

| Iuliutzzza18 explică:

Si apropo peste 2 luni facem 1 an...Sunt sigura ca ma iubeste pentru ca face ft multe pentru mine, insa a mai avut zile in care nu avea chef de discutii sau alceva dar acum ma cam streseaza gandul ca e alceva cu el sau nu stiu sad il iubesc prea mult si nu vreau sa-l pierd sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde esti tu asa sigura ca te iubeste foarte multstraight face Niciodata nu vei putea sti cu exactitate ce se afla dincolo de aparente. De cat timp sunteti impreuna? Oricum stiu ca sunt greu de inghitit fazele astea, cand pur si simplu vrei sa vb cu el si nu ai cu cine. sad Stii acum deptinde si cati ani are, cine poate sti prin ce trece, poate are o problema, nu vreau sa te ingrijorez mai tare dar exista si posibilitatea aia urata cand el este posibil sa se simta atras de o alta tipa mai mult decat tine.