| JuSt222 a întrebat:

Salut am si eu o problema big grin.Din cand in cand la un magazin din fata blocului meu este fica patronului. Aceasta se uita la mine fix in ochi si imi zambeste, de fiecare data imi zice "Pa Pa", parca se lumineaza la fata cand o vad.Stiu ca asta poate face la toti care intra in magazin dar eu am simtit ceva, adica e sentimentu ala care stii ca nu esti doar un simplu client al magazinului.Ce parere aveti? Problema este ca nu stiu cum sa ma bag cu ea in seama si sa ii iau nr de telefon, deoarece mi-e sa nu am dreptate big grin

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Tot ce descrii poate sa nu insemne nimic. Un lucrator comercial civilizat face asta ca parte a obligatiilor de servici, cu atat mai mult daca e magazinul familiei ei.
Incearca sa o intrebi daca ar vrea sa stati de vorba dupa ce termina programul si daca accepta, cere-i numarul.

| corbulalbrosu a răspuns:

Prin a-i face niste complimente,gen: astazi imi pari mai zambitoare,fumoasa,amabila decat in alte dati,ceea ce m-a facut sa te remarc si sa iti marturisesc ca mi-ar face o reala placere sa discut cu tine la telefon, pe facebook, pe messinger, asa ca te-as ruga sa-mi dai bineinteles sau daca consideri un Nr, ID, etc.In functie de raspunsulprimit vei dezlega si misterul zambetelor ei. Curaj si bafta.

| grab a răspuns:

Cere-i fb sau tel si incepeti sa vorbiti despre orice, apoi invit-o la o iesire. poate va cuplatihappy daca stai asa in dilema chiar ca nu rezolvi nimic. mai bine sa incerci acum decat sa iti para rau mai tarziu happy