| alin17 a întrebat:

happy
Am si eu o problema big grin. sunt despartit de 5 zile de prietena si nu stiu tot imi e dor de ea sadmentionez ca eu m-am desp. de ea straight face si acum regret dar ea este ff. suparata pentru. ca n'am avut tupeu sa'i zic macar in fata. eu ii zisesem printr'un mesajsad
SFATURI va rog ca eu vreau sa ma impac cu ea...regret ff. mult despartirea sad

Răspuns Câştigător
| gheorghita a răspuns:

O suni sau ii trimiti mesaj si ii spui ca ai vrea sa vorbesti cu ea fata in fata. o intrebi daca doreste sa se intalneasca cu tine. iar cand va vedeti ii spui ca iti pare rau si ca ai luat decizia si daca puteti sa o luati de la inceput. :* daca tine la tine va accepta! Bafta!

12 răspunsuri:
| StaRmAgiC a răspuns:

Spune-i in fata ca iti pare rau si ca tii la ea multwinking

N-ai nimic de pierdut daca ii spuitongue

Si daca nu accepta demostreaza-i ca inca mai tii la ea.

| MikyMi a răspuns:

Singura solutie e sa te duci la ea cu un buchet de flori si sa o rogi tare mult sa te ierte pentru ca n-ai stiut ce-a fost in capul tau in momentul acela!
Dcaca si ea te iubeste asa cum o iubesti si u te va ierta fara sa priveasca in urma... E tare dulce impacarea!
Asa ca, BAFTA!

| Allegria a răspuns:

#Mirun@, ai dreptate.
asta e singura solutie happy

| ndddiana a răspuns:

Spune-i in fata ca iti pare foarte rau ca ai facut asta. spune-i ca vrei sa te impaci iarasi cu ea. nu rezisti fara ea. ai crezut ca iti este mai bine pentru tine sa nu ai pr dar te-ai atasat atata de mult de ea incat nu poti accepta ideea asta... daca nu accepta prin cuvinte demonstreaza-i. fi foarte atent si dragastos cu ea.si nu are cum sa nu accepte daca ea inca mai tine la tine.
Good luck!:X

| liz23 a răspuns:

Supararea ei este justificata, sa faci rau e usor, dar de indreptat tine de taria si rabdarea unei persoane. Poti infrunta situatia si privind-o in ochi sa-i spui ca-ti pare rau, sau poti sta cu dorul de ea pana va fi prea tarziu sa faci ceva.

| emilia21 a răspuns:

Tot ce pot sa iti zic, du-te cumparai un buchet mare de flori, de preferat trandafiri, si apoi du-te sa-ti ceri iertare, si spune-i ca o iubesti, eu cred ca te va ierta, daca si ea te iubeste. multa bafta

| Silviu591 a răspuns:

Sun`o. spune`i ca vrei sa te vezi cu ea. daca nu vrea trimite`i o gramada de mesaje.insista.spune`i ca regreti si chestii. dc te`ai desp daca tii la ea?

| Liada a răspuns:

Kumpara flori, sampanie(pentru parinti) du-te la ea. cere scuze. spune-i ca-o iubesti si cere-i INSISTENT iertare.bafta

| ancadarkangel a răspuns:

Pai daca tii la ea, atunci de ce te-ai despartit de ea? Si nu inteleg e suparata ca nu ai avut tupeu sa ii spui in fata sau ca v-ati despartit? Si daca vrei sa te impaci cu ea dovedestei ca o iubesti si ca iti pare rau si ca o vrei inapoi, arata-i ce simti pentru ea, si asa e posibil sa rezolvi problema.

| catthshshshs a răspuns:

Stii ce sa faci? Ia un buchet mare de flori si du-te la ea si spune-i sa te ierte si spune-i ca o iubesti.Si considera-te norocos daca te va ierta, pentru ca sunt fete care nu se mai intorc din drum. Daca te va ierta nu mai repeta in viata ta aceeasi greseala.winking

| miumiu a răspuns:

Pai, nu mi-o lua in nume de rau, dar sper ca nu te joci, inainte de a te avanta din nou in relatie gandeste-te de ce te-ai despartit de ea, iar daca totusi chiar vrei sa te impaci discuta cu ea, daca te ignora, mai las-o sa "respire", trimitei mesaje dar nu 50 pe zi si nu exagerate! Ii poti pune si o floare la usa fara vreun bilet cu numele tau, apoi doar sa ii lasi o scrisoare cu mii de scuze, daca dupa toate aste nu te iarta, asta e poate ca ai raniti foarte tare, sau poate e prea superficiala! ByeBye

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ai primit ce ai cerut!