| adrian1213 a întrebat:

Salut, am si eu o problema: daca de exemplu vezi o fata pe facebook de care iti place la prima vedera, cum sa te bagi inseama cu ea? ( e din aceeasi scoala cu mine). Sa ii dau mesaj pe facebook sau sa ma bag in seama in realitate, dar cum sa ma bag in seama in realitate?

Răspuns Câştigător
| mOsin a răspuns:

Ah minunatiile dragostei...sincer,eu as recomanda Facebook,iti usureaza considerabil treaba,poti gandi mai bine ce si cum sa scrii...
Eu regret ca nu era prea popular cat am fost in liceu, asa ca daca iti placea de o fata trebuia sa te apropii de ea in modul clasic, printr-un simplu "Buna".
Ok, gata melancolia, sa revenim la micuta ta problema...Deci baiete,cum te bagi in seama?
Cum am spus mai sus, printr-un simplu "Buna", apoi continui cu un "Ce faci (numele ei)?", incearca sa pari prieten/apropiat/whatever si sa pari ca ai incredere in tine, chiar daca nu ai..sunt chestii mici,dar destul de importante,dupa un oarecare numar de interactiuni cu sexul feminin,am observat ca asta este deschiderea cea mai eficienta.
Dupa deschidere,intreab-o lucruri despre ea(ce ii place,ce uraste,ce parere are despre xyz[filme,muzica,vedete, motto, personalitate), ii mai faci cate un compliment, o glumita pe ici pe colo...inceputul este mai greu, as putea scrie pagini despre cum si ce sa intrebi, dar ne-am lungi happy
Sper ca te-am putut ajuta, take care.

| adrian1213 explică (pentru mOsin):

Si daca nu iti raspunde la,, buna,, pe facebook? laughing

3 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Te duci la ea si o inviti la o bere in oras

| mOsin a răspuns:

Daca nu raspunde inseamna ca nu este interesata de tine dragul meu prieten...toti patim, celebrul caz "seen"...si atat
Poate avea mai multe motive pentru asta:
-este intr-o dispozitie nasoala
-are un iubit pe care il iubeste foarte mult
-pur si simplu nu este interesata
Nu e sfarsit de lume daca nu te baga in seama, asta este, ea nu stie ce pierde, repeta-ti tot timpul in gand ca tu esti cea mai buna alegere pentru orice fata(mentalitate alfabig grin).te asigur, pana la urma vei gasi pe cineva care iti merita iubirea si atentia
O dimineata placuta sa ai si noroc mult in incercarile talewinking