NEsansa de a se putea forma o sarcina ar putea sa apara/existe NUMAI/DOAR in singurul caz si anume daca in acest moment ciclul menstrual al prietenei tale este in zilele PERIOADEI FERTILE. Producerea sau lipsa orgasmului NU are absolut nicio influenta sau importanta in procesul de formare a sarcinii. Sanatate!
Sunt mai dezinformat in privinta asta, imi poti spune care este exact treaba cu perioada fertila? pot mentiona faptul ca a fost recent pe menstruatie acum 2 zile mai exact
Sunt mai dezinfomat imi poti spune exact care este treaba cu perioada fertila? Pot mentiona ca ei ii s-a terminat menstruatia acum 2 zile
Perioada fertila a ciclului menstrual se suprapune peste aproximativ peste perioada de mijloc a ciclului. Poate fi determinat NUMAI in cazul in care ciclul este REGULAT, adica daca ciclul are mereu cam aceeasi lungime astfel ca la un ciclu de 28-30 de zile (cum au majoritatea ciclurilor) perioada fertila se suprapune peste zilele cuprinse intre cea de-a 10-a si 17-a zi numarate fata de prima zi a ultimei menstruatii avute. In cazul in care menstruatia s-a teminat cu 2 zile in urma, inseamna ca sexul a fost intretinut cam in a 6-7 sau a 8-a zi a ciclului (nu am de unde sa stiu cate zile a tinut menstruatia), astfel ca cel mai probabil sexul a fostintretinut cu 2 sa 3 zile inainte de a incepe perioada fertila. In astfel de situatii formarea sarcinii este extrem de mica de doar 2-3% chiar si daca sperma a ajuns in vagin. SanatatE!
Da iti dai seama ca exista daca fata era in perioada fertila. Voi stiti mai bine cum stau lucrurile.
N-are nici o relevanță faptul că iubita ta a avut orgasm și cât de târziu ți-ai dat tu drumul. Dacă ai ejaculat in prezervativ și el s-a rupt, automat a ajuns și în ea. Dacă a rămas sau nu este în funcție de mai multi factori.
Scuze,sunt mai dezinformat imi puteti spune care i treaba mai precis cu perioada fertila? Pot spune ca ea a fost pe menstruatie acum 2 zile