| Florin123mqx a întrebat:

Salut, am și eu o problemă, dar sa nu râdeți sau să faceți mișto. Am 13 ani în ianuarie fac 14 ani și am impresia că am fimoza.

Nu imi pot trage pielita sa zic in procente doar 15% la suta și când vreau sa trag mai mult pur și simplu nu pot (țin să menționez că nu prea am avut). Igienă când am fost mic nu am fost învățat, ce pot face?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, dupa descrierea ta se pare ca ai fimoza si este nevoie urgenta de interventia unui Medic URolog sau Chirurg, ca sa-ti elibereze penisul, sa-i dea voie sa creasca, fiindca mai ai doar 2 ani si se opreste cresterea lui.
Spala penisul dimineata si seara cu apa calda si sapun si incearca sa elimini urmele de sperma, daca ai inceput sa ai polutii nocturne, ca acelea se intaresc si irita penisul, ca sa nu mai spun ca miros oribil.

| dullcat a răspuns:

Buna.Mergi la medic pentru a afla daca e fimoza sau nu, lasa deoparte presupunerile in functie de ce ai citit pe google. Igiena tine doar de cat de curata e zona, nu altceva.

| Florin123mqx explică (pentru dullcat):

La ce medic as putea merge?

| Florin123mqx explică (pentru dullcat):

La ce medic as putea merge? I-am zis lui mama mea dar nu știm unde și ce să facem mai departe

Răspuns utilizator avertizat