| Sync23232 a întrebat:

Salut am si eu o problema de fapt este o nelamurire.
Acum 2 zile am iesit cu o colega de facultate intr-o cafenea. Vorbeam cu ea prin mesaje /what's app, se subantelege foarte bine motivul pentru care am iesit cu ea, cel putin eu.
Am stat de vroba cam 1 ora, discutia a fost mult mai ok decat imi imaginam, am vorbit tot felul de subiecte. Mi-am luat inima in dinti si am sarutat-o. A venit timpu sa plecam, am stat cu ea sa vina autobuzul si am plecat. Nu mi-a mai scris nimic si am bagt-o eu in seama si imi raspundea cam greu. Dimineata urmatoare nu a dat nici un mesaj si am bagat-o eu in seama. Imi raspundea tot asa cam la 10-15 min.I-am zis ca vreau s-o vad putin si mi-a zis ca a plecat de la facultate si am intrebat-o daca pot sa vin la ea la camin dupa care nu a mai raspuns deloc...
Ce a fost in capul ei, sau mai bine zis de ce s-a comportat asa?

28 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Eşti fată, sau băiat? Pentru că răspunsurile mele diferă.
Dacă eşti băiat, a vrut şi ea să vadă cum săruţi.Şi acum nu ştie cum să scape de tine.
Şi dacă eşti fată, îi plac bărbaţii.

| RAY a răspuns:

Fata a crezut ca da si ea peste un fat frumos bogat, s-a vazut cu tine, s-a lasat sarutata din politete, apoi tia adus aminte ca nu va potriviti, ce ai vi vrut sa isi mai spuna, amice tacerea e un raspuns

| neutrino a răspuns:

Nu i-a placut sarutul tau, motiv pentru care nu isi doreste si pe al doilea.

| Sync23232 explică (pentru neutrino):

Tu te auzi, wtf?

| LoveSleep a răspuns:

Lasă-i spațiu. Are nevoie de timp, orice decizie ar lua. Ai fost prea direct, poate nu trebuia s-o săruți.

| Sync23232 explică (pentru LoveSleep):

O las in pace? A fost greseala mea?

Trebuia sa astept sa ne mai cunoastem?

| LoveSleep a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu neapărat s-o lași în pace, dacă o vezi pe stradă o saluți și te bagi în seamă cu ea dar nu i le bagi pe toate pe gât. Dă-i timp, fii acolo, dar nu te implica prea mult. După ce se va mai gândi puțin sunt sigur c-o să-ți dea un răspuns

Si daca nu o vad pe strada big grin?

Si in cazul in care nu mai dau de ea pe strada?

| LoveSleep a răspuns (pentru Sync23232):

Nu știu de ce nu-mi apar notificările. În fine.
Eu ziceam doar așa, nu-i neapărat s-o vezi pe stradă. Mă refeream la faptul că dacă cumva dai de ea din întâmplare, sau îți scrie pe facebook sau wapp, nu o eviți ca prostul, ci vorbești cu ea, doar o lași puțin mai moale. Dă-i timp să se gândească și să-și adune gândurile, poate totul s-a întâmplat puțin prea repede. Însă poate e problema la ea, dacă zici că au fost mai multe săruturi. Putea oricând să te refuze. Nu pot să-i citesc gândurile, așteaptă și tu puțin, tu știi cel mai bine ce trebuie să faci, în plus, ești la facultate, nu e ca și cum ai avea 12 ani. Baftă

| SkyPilot a răspuns:

Poate era ocupata? Poate are nevoie de timp sa se gandeasca? La varsta asta fetele se cam gandesc la maritis, poate nu ai transmis mesajul pe care si-l dorea?
Dupa mine sarutul e OK cat timp l-a acceptat. O floare i-ai oferit? I-ai multumit pentru intalnire si I-ai spus cat dde bine te-ai simtit cu ea si cat de mult o apreciezi?

| Sync23232 explică (pentru SkyPilot):

Floare nu, de multumit da, Probabil nu m-a refuzat din politete laughing

| SkyPilot a răspuns (pentru Sync23232):

Nu accepti un sarut din politete. Daca e asa politicoasa, invit-o pentru o noapte la tine big grin

| frostxtq a răspuns:

Poate ca nu ii place atat de mult de tine si acum regreta ca s-a bagat in chestia asta, sau pur si simplu are nevoie de timp sa se gandeasca daca doreste sau nu o relatie cu tine. Nu o mai bombarda cu mesaje, poate sa gandeasca si fara ajutorul tau.

| NameHarris a răspuns:

Pai intrebao daca simte ceva pentru. tine sau ce are de gandhappy

| AlexSalutir a răspuns:

Exact asa a patit si un prieten de al meu, majoritatea persoanelor nu stiu ce isi doresc, unele persoane nu sunt la fel de educate incat sa fie putin mai respectoase chiar daca nu e pe placul lor pentru ca na...cei 7 ani de acasa iar pentru unele persoane trebuie sa fi destul de bun sa le faci pe plac,unele sunt atat de pretentioase incat iti ofera cateva ore din zi sa le dovedesti "valoarea" iar asta este una dintre cele mai bune explicatii pe care le-as putea da,asta incearca unele persoane sa faca! fara alti factori si emotii, scurt si la subiect, vor sa stie care este cea mai potrivita persoana, mie mi se pare putin aiurea pentru acele persoane care nu sunt pregatite pentru chestia asta, uni care sunt pregatiti...nu vor primi acea sansa prea usor sa arate ce pot.

| Sync23232 explică (pentru AlexSalutir):

Si ce a facut prietenul tau?

| Sync23232 explică (pentru AlexSalutir):

Sa inteleg ca am dezamagit-o sau?

| AlexSalutir a răspuns:

Uite raspunsul meu la intrebarea adresata de tine,nu pot sa trimit mesaj pentru ca sunt membru junior...
Depinde de tine si de ea,daca vrei sa fi cu ea, atunci spune-i sa te lase ca sa ii dovedesti sau pur si simplu sa treci la treaba fara sa ii mai explici, in mare parte consta comunicarea, dale dracu de emotii laughing unele fete vor baieti mai duri, nu in todeauna, dar in mare parte fetele nu vor iubiti tantalai...chiar daca nu esti prea dur,macar incearca sa arati ca unul, depinde de tine si de ea cum am mai zis, daca tu consideri ca nu e ok, atunci dai pace, sunt multe altele care te pot accepta si care te vor vedea mult, mult mai dragut ca pe o alta fata care are fite sau cinestie ce pretentii happy

| Sync23232 explică:

Dupa ce am sarutat-o am urmat inca cateva saruturi si aproximativ inca 1 ora de stat*

| AdinaPop a răspuns:

Femeile nu prea stiu ce vor, sunt schimbatoare si uneori incearca lucruri doar ca sa vada cum e. Eu zic ca ai doua optiuni: ori o intrebi direct ce vrea de la tine, ori o lasi in pace pana te cauta ea. daca te cauta. http://bit.ly/17efoRp

| Sync23232 explică (pentru AdinaPop):

Am gresit cu ceva big grin?

| OriflameCarlaAnnaMaria a răspuns:

Poate ca ea dorea sa fiti doar amici...si chestia asta a dat-o peste cap, nu stie ce sa iti spuna sa nu te raneasca

| Telionq a răspuns:

Ma sincer sa zic eu nu as fi sarutat-o la prima intalnire...ai fost cam direct dupa parearea meahappy

| bomboanaatomica a răspuns:

Buna!
Nu vreau sa par rautacioasa, dar cred ca acesta este adevarul!
Fata te-a vazut doar ca pe un amic. Probabil ca a acceptat sarutul tau doar ca sa prinda experienta, nu stiu. Intelg de ce nu ti-a dat mesaj ziua urmatoare, dar nu inteleg de ce nu a raspuns dupa ce i-ai dat tu. E clar ca te evita!

Exact cum au spus si ceilalti, ai doua variante: sa pastrezi o oarecare distanta sau sa o intrebi direct care e treaba intre voi. Nu ai spus, sunteti in acelasi an/grupa?