| andyyy69 a întrebat:

Am si eu o problema. Deci cu o luna in urma m-am ras la penis cu lama de ras. Eu de obicei ma radeam de sus in jos, dar de data asta m-am ras de jos in sus si imi curgea sange de la majoritatea firelor de par (m-am taiat in mai multe zone, insa nu tare, nici nu se observa, nici nu ma durea). Acum deja peste o luna am observat ca acolo unde aveam par, pe unde aproape mi se termina parul pubian, pe la extremitati sa zic asa happy acolo pot vedea multe fire care efectiv nu mai sunt deloc, nu mai cresc, macar sa fie foarte mici, dar nu sunt deloc, sau alte fire is mici tare de tot si nu mai cresc nici alea de loc. Ce pot face, cred e o problema destul de mare. Si azi iarasi m-am ras si la un fir iarasi am patit chestia de mai inainte, mi se pare ca l-am taiat de tot si nu o sa mai creasca, heelp!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu am inteles de ce ti-ai pus intrebarea la sectiunea de "sex si dragoste" cand nu-i vorba de nici una din ele?

| MyName28 a răspuns:

Încearcă sa te razi de sus in jos de la buric in jos... Înainte sa te razi uda-te in zona penisului, unde ai părul pubian, dai cu săpun si rade-te cu răbdare, nu te grabii si nu lăsa parul sa îți creasca cat il ai in cap.1 pe săptămână rade-te eu așa fac si îmi e bine. fara tăieturi sau alte chestii