| Gheorghe1902 a întrebat:

Am şi eu o problemă! Deci îmi place de o fată şi nu că îmi place aşa de tare cît doresc sa fiu cu ea, îmi place cum se comportă şi restul. Eu i-am spus de chestia aia că vreau să fiu cu ea! Ea nu mi-a dat un raspuns concret, a spus ca ea nu crede in cuvinte (m-am gîndit ca vrea fapte) ei bine să acceptăm! Am început să-i atrag mai multa atenţie, am ieşit in oraş cu mai mulţi prieteni deci mă stăruiam sa ma ţin mai pe lingă ea, cînd cumpăram ceva de genul la îngheţată achitam eu pentru ea şi aşa mai departe, ea tot ţine la mine dar nu doreşte să ne întîlnim! din mutivul "nouă nu o să ne fie bine împreună" şi nu înteleg, mie mii foarte bine lînga ea. Nu sunt tip de ăla pe care nu îl ştie nimeni, am o popularitate din partea fetelor. Dar ea nu doreşte nimic serios cu mine! La un moment oarecare m-am saturat de toate astea şi am hotarît să o uit! Am mers cu prietenii la frigarui erau multe fete, m-am distrat de minune, din momentul cela uitasem de ea. Iar cînd o vazusem din nou la şcoala mi-a apărut din nou dorinţa de a fi cu ea. Şi nu ştiu ce să fac. Îmi spune cineva?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Fata se teme ca esti neserios si ca va suferi langa tine, fiindca esti popular intre fete.Nu crede ca esti in stare sa fii doar cu ea,de asta se tine departe. Daca o vrei,schimba-ti obiceiurile, fii mai serios si se va imbuna si ea.Te-ai indragostit de ea, e clar.

3 răspunsuri:
| SunShine_5894 a răspuns:

Daca ai "popularitate" din partea fetelor si ea stie se prea poate sa fie ala motivul :p Arata-i ca nu conteaza alta fata pentru tine, si ai rabdare daca iti place asa mult, nu te da la alte fete :p

| fafanstefan a răspuns:

Isi ascunde sentimentele asa mi s-a intamplat si mie dar fii atent ca relatia no sa mearga mai mult de vreo 3 saptamana

| Zenithf a răspuns:

Ii prudenta tipa, si am impresia ca bine face. thinking