| 7777 a întrebat:

Am si eu o problema sad :
Deci m-am indragostit nebuneste de o fata. Ea stiu sigur ca a fost indragostita la fel de mine cam acum vreo 3 luni(si eu o placeam dar nu i-am propus nimic/sau ea mie). Dar in vacanta de paste ne-am reintalnit si parca ma vrajit.Nu mi-o pot scoate din cap.love struck
Cum as putea sa imi dau seama daca ea ma mai place cu adevarat? sad

Sfaturi. funda.:winking

3 răspunsuri:
| carmen111 a răspuns:

Ya-tzy ynima yn dintzy si vb.deschis cu ea! nimeny yafara de ea nu te poate lamury may bine yn ceea ce priveshte sentimentele pe care le are pentru. tine!

| Arianaaa33 a răspuns:

Pai in aceeasi ipostaza sunt si eu happySi eu iubesc nebuneste un baiat de vreun an!sadSi nimeni nu da niciun semn! Nici nu stiu daca ma place.dar mi-am facut multe planuri.cum ar fi :sa ma inchida cineva in clasa cu el. problema e ca e cu 1 an mai mare decat mine! am incercat mai multe happysi intr-un timp devenisem pryeteni! dar cum nimeni n-a facut nimiq.nu ne mai vorbim!happyCel mai bine e sa prinzi curaj,si s-o intrebi! eu sunt cam rusinoasa, si de aceea nu am tupeulaughingtu cum esti baiat, intreab`o! Si asa vei afla. poate e un rasp pozitiv! e cel mai binewinking!

| mihai1996 a răspuns:

Pai prinde curaj si spune-i in fata ceea ce ai de spus pentru ca asa am facut si eu am crezut ca poate se va intampla vreodata si nu a fost sa fie si nu face si uh aceeasi greseala daca o placi cu adevarat spune-i in fata