| 7777 a întrebat:

Am si eu o problema :

Deci m-am indragostit nebuneste de o fata. Ea stiu sigur ca a fost indragostita la fel de mine cam acum vreo 3 luni(si eu o placeam dar nu i-am propus nimic/sau ea mie). Dar in vacanta de paste ne-am reintalnit si parca ma vrajit.Nu mi-o pot scoate din cap.

Cum as putea sa imi dau seama daca ea ma mai place cu adevarat?

Sfaturi. funda.: happy

Răspuns Câştigător
| Dominicc a răspuns:

Nu trebuie sa iti dai seama. Stii ce faci tu? devi incet incet lacom dupa cevva ce nu exista sigur, ci anume atractia!
Pricepi? nu.
Tu acum vezi prin fata aia totul, te gandesti la ea, o visezi, vvrei. etc.

Gresit! detaseaza-te si fa-ti viata ta! ea e doar o stare sa va simtit bine, nu e propietatea ta!

Cum ai vrea sa stea cu tine cand esti asa disperat?! fetele vor baieti stapani pe situatie si hotarati, tu acum esti prea agitat!

Sa revenim!

Gandeste-te putin, fi calm si o vei avea. Invit-o indirect la un suc in oras sa vorbiti ceva interesant! imbraca-te incat sa ai tu incredere in tine si nu fi agitat! ea va simti absolut totul!
Fi amuzant si sincer, vorbiti deschis. asa vei creea confort, acum intelegi?

Daca te refuza nu te avaria, nu e propietatea ta si daca insisti prostesc vei parea un disperat! lasa lucrurile incet!
Daca iesiti, la plimbar sau suc, tu bate fieru cand e cald. cum e vorba aia. Adica fa-o sa se simta bine!
Fi atent! daca sa simtit bine si ai sarutat-o nu inseamna ca a 2'a zi e a ta! posibil sa o iei de la cpat. totul tine de emotii.
Ne mai auzim!

3 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Chiar trebuie sa-ti dai seama? Daca nu vorbesti cu ea, nu o sa afli niciodata. Daca stiai ca te place sau ca e indragostita de tine, de ce nu i-ai propus nimic? In fine! Daca "a fost indragostita de tine" inseamna ca nu te-a uitat asa de repede, deci bine ar fi sa vorbesti cu ea si sa-i propui sa fi-ti impreuna. Nu ai nimic de pierdut.

| ZEU93 a răspuns:

Din limbajul corpului iti dai seama, dupa ochii ei cand te privesc, iar daca iti dai seama ca te palce nu mai ezita ca s-ar putea sa o pierzi big grin Bafta

| dayanalove12 a răspuns:

Pai poti sa iti dai seama daca te mai place sau nu din gesturile ei, din privirea ei (daca se uita mai mereu la tine inseamna ca te place), daca sta mai mereu in preajma ta sau nu.