Cel mai bine este sa vorbesti cu familia lui, pentru ca numai asa il poti ajuta...el chiar daca se supara pe tine ca le spui parintilor lui mai tarziu o sa ii treaca si iti va multumi pentru asta...
Incearca sa-l faci sa renunte de tot la asta, prin orice masura. Un prieten de al meu s-a spanzurat acum 3 saptamani, tot din cauza asta.
Pai daca trage pe nas e un caz pierdut.ori se detaseaza de prieteni ori va trebui sa te detasezi tu de el.
Singurul sfat pe care ti-l pot da e sa vorbesti cu parintii lui pentru ca fara o internare la o clinica specializata nu scapa. doar asa il poti ajuta, alt ceva nu poti face. daca se poate cat mai repede, inainte sa faca alte tampenii.
Anunta i parintii si mai departe la un control cu el acum cat inca nu-i depedent
Mai daca ii vrei binele si el se simte bine drogat lasa-l sa se drogheze sau nu stiu dulal un control ceva
Am uitat sa mentionez ca e orfan de ambii parinti. Iar cand am zis ca ma gandesc sa vorbesc cu familia lui ma gandeam la fratele mai mare. Si mai spun ca are cu mult peste 20 de ani.