anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema despre...el.Este vorba despre un coleg de liceu, nu e in clasa cu mine dar tot in a9-a.Il cunost deja de mult timp dar nu am vorbit niciodata cu el.Cand ma uit la el se uita asa scurt la mine si apoi se face ca nu ma vede.Nu stiu ce sa mai cred, de luni face tot asa uneori se mai pierde si se holbeaza la mine.Eu il plac dar sunt foooarte timida, si cred ca si el. Daca ma puteti ajuta cu un sfat.Funda.multumesc mult :*

Răspuns Câştigător
| FïяŠtℓovε a răspuns:

Asa eram is eu la inceput, il placeam foarte multe cand ma uitam la el imi sclipeau ochii silly si nu aveam tupeu sa vorbesc cu el abia daca il priveam big grin cand trecea pe alnga mine lasam capu' in jos eram timida raubig grin si el m'a facut sa nu mai fiu asa. deoarece tu zici ca te priveste scurt e clar ca totusi ai o atentie din partea lui si nu treci nevazuta deci o portita acolo macar de preitenie tot ai.incearca sa vorbesti cu el intr'o zi i'ati inima in dinti.sau! cel mai simplu cauta'i nr sau id de mess daca are si vb cu elsmug daca nu vb cand il vezi si ii spui ceva de genu: uite pana acum am fost cam timida si nu prea am vrut sa iti vorbesc dar imi iesi mereu in evidentabig grin ai dorii sa ramanem prieteni sau sa apstram o legatura? sigur! va accepta! i'ati inima in dinti! va fi bine>:dbig grin

2 răspunsuri:
| effect a răspuns:

Cred ca cel mai important este sa incerci sa il cunosti
Daca esti timida nu stiu fa rost de mess ul lui
Pentru ca asta e metoda cea mai buna sa vorbesti cu el
Sa il cunosti,sa vezi cum gandeste
Sa gasesti subiecte dragute, care sa i placa si lui, sa nu il plictisesti
Si dupa ce va cunoasteti mai bine
Poti sa incerci sa vorbesti cu el si subiecte de genu sa l intrebi pe cine place etc :-)bafta

| littlefirefy a răspuns:

Sincer,cred ca si el te placewinkingcred ca ar trebui sa lasi timiditatea la o parte si sa incerci sa vorbesti cu el...

succes!happy