Nu merge fix la ele. fale pe ele sa te placa, poate look-ul sa ti-l schimbi. Cu fetele e dificil. Ca sa nu te mai gandesti la asta ai putea sa gasesti cat mai multe injuraturi pentru fetele care te-au refuzat, good luck
Stiu ce zici.Nu trebuie sa te descurajezi, ca nu esti singurul pe care-l refuza, stai chill Dimpotriva, abordeaza cat mai multe.Problema dupa mine si din ce am vazut si eu la fetele astea de 15-20 de ani, este ca abordeaza comportamentul de caprioara alintata si isi dau prea multa importanta. Oricum, tu discuta cu cat mai multe fete.Din 10 e imposibil sa nu faci rost de numarul uneia.
Fiecare a avut parte de refuzuri in viata, stai linistit, nu se intampla nimic, nu putem mereu sa fim placuti de cine ne dorim. Mai incearca, sunt fete destule. Nu te demoraliza, oricine a trecut prin situatia ta, dar trece. Incearca sa-ti umpli timpul cu activitati pe care le iubesti, o sa-ti mai iei gandul. Si stai linistit, o sa vina si fata potrivita.
Daca ai avut mai multe refuzuri, inseamna ca este ceva gresit cu abordarea sau comportamentul tau, fata de fete!
Cauat sa te analizezi si sa vezi ce este rau la tine, ca sa poti schimba.
Daca nu-ti dai seama, intreba-ti prietenii sau prietenele, prietenilor tai.
Toți am avut refuzuri! Fi mai serios când abordezi o fată nu-i fă complimente multe și lasă dulcegăriile fi matur, și fi cum ești tu însuți, apropie-te de fete ca tine dacă ești cuminte caută fete cuminți dacă ești altfel caută cum ești tu altfel. La fete nu le spune că îți place de ele invită-le la plimbări și după 1-3 plimbări spune-i că o placi dacă te refuză mai insistă poate te pune la încercare.