| Secretly a întrebat:

Salut am si eu o problema, e vorba de 2 baieti, cu primul mi-am pierdut virginitatea si m-am atasat ft. mult de el vb mult insa in ultimul timp s-a purtat destul de urit insa si-a cerut iertare si imi zice ca ma iubeste, pare sa fie sincer ne stim de mult timp(nu avem o relatie stabila), cu al 2-lea nu demult m-am cunoscut am iesit de vreo citeva ori cu el si deja imi zice ca eu sunt diferita de celelalte ca sunt deosebita p/u el si vb destul de serios despre aceasta, e dragut, glumets ...nu-l pot refuza, stiu sigur ca cu el voi avea ceva deosebit, insa din cauza 1-lui mi se creeaza impresia ca n-o sa mai pot iubi pe altcineva in afara de el.as vrea totusi sa incep altceva nou p/u ca el e o persoana dificila insa mi-e frica, insa tin la el...

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Cate cuvinte legate fara rost! Care e intrebarea? Sau mai bine zis care e problema ta? Nu sti pe care sa-l alegi?
Simplu! Pe cel la care ti mai mult.Inima trebuie asculta-ta si urma-ta, nu lasa-ta sa fiarba in suc propriu.Pana la urma e o decizie pe care numai tu o poti lua si numai tu te poti gandi la ce sa faci.Asa ca dai drumul si realizeaza ce e mai bine.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu îl iubeşti pe niciunul asta e cert. Cel mai bine ar fi să stai o perioadă şi să te gândeşti. Nu trebuie să fi mereu într-o relaţie. Cel puţin nu într-o relaţie bazată doar pe simpatie un oarecare"ţin la el". "Ţinutul" asta nu e suficient. E normal ca băiatul cu care ţi-ai pierdut virginitatea să aibă un impact asupra ta, dar gândeşte-te la ce vrei tu. Baftă!

| Diavolulestefemeie a răspuns:

Poi asculta`ti inima
Dupa parerea mea l`asi alege pe cel de`al doilea baiat love struck mis epare foarte simpatic dupa cum il descri u big grin
chiar ar trebui sa incepi o reletie cu cel deal 2 baiat big grin
Si nu cred ca ar trebui sa-ti fie frica de baiatul cu care te`ai dezvirginat happy

Pa`pa

| Mike959 a răspuns:

Buna, sfatul meu stii vorba aceea sa nu dai vrabia din mana pe cioara de pe gard, nu stii peste cine dai! Iti trebuie mult timp sa cunosti o persoana si daca esti convinsa ca primul te iubeste cu atat mai mult, stii ca la multe persoanele cuvintele sunt gratis gen: esti diferita, deosebita.Fiecare este diferita si deosebita in felul sau! Bafta

| carina4amya a răspuns:

Uythe...si eu am fost intr-o relatie asemanatoare si faza e ca l-am ales pe al2lea pe moment.Numai ca acum dupa un an de zile mi-e dor de 1ul si as face orice sa mai pot fi cu el...si frica pe care o simti nu e ceva rau. Din contra iti arata ca la el ti la mut si e mult mai special pentru tine, Sper ca te-am ajutat
Succes in alegera ta. App. Primesc fundyzta?

| ღßaßÿღ a răspuns:

Asculta-ti inima, si te asigur ca totul va fi mult mai simplu!