Esti prea stresat asa ca nu puteai fi excitat, desi spui ca erai. Daca "il sculai" cu atat mai mult, inseamna ca poti sa te exciti numai singur, femeile nu te excita.Cum spune si @karellen...Masturbeaza-te mai putin! Si atunci cand faci sex relaxeaza-te, prelungeste preludiul si invata sa simti fata (femeia) si sa o implici.Nu faci sex singur si ea e "gaura", sex se face in doi.
Ata? Vrajeli, nu se rupe nimic. Unii inca sustin ca se rupe (pe net, in realitate nu am auzit decat la misto, ca sa-i prinzi pe cei care se lauda cu orgiile dar nici macar nu au facut sex). Daca chiar se rupe ceva, alea sunt exceptiile.
E de la prea multa masturbare crede-ma... nu mai are nici tulicimihai cel mic chef mereu e normal. Si ata nu se rupe la toti barbatii, ce ati auzit ati auzit prost, doar cam la 60% se rupe, si asta in cazuri extreme cum ar fi sa ai fimoza in timpul actului sexual sau ceva de genu, eu nu am ata rupta, e perfect intacta, si nici nu m-a durut, conteaza cat de bine se uda fata
Vreau sa zic ca nu am folosit prezervativ, si cand o simteam ca era "uda" mi se culca.