Buna, pai, este foarte simplu.Tot ce trebuie sa faci este sa mentii inca stabila aceasta relatie de *vorbit in pauze, chestii de genu'* si sa incepeti sa vb mult pe mess, facebook chestii.Ii dai like la poze, si devii mai dragut decat prietenul ei.Asa o sa isi dea seama ca pui mai mult pret pe ea.Sunt multe variante, dar ti-o dau pe asta, si dupa iti mai dau unele.Asa, unde ramasesem, si o inviti cumva in oras, la un suc, ceva, sa o faci sa se simta bine. Daca asta nu functioneaza sau ii da o dezabilitate, o confuzie, nu continua! Te opresti si treci la faza asta: gasesti o fata care sa il tina ocupat pe prietenul ei, sau un baiat care sa il distraga, ca tu sa poti vb cu ea.Pur si simplu incerci sa ii desfaci, e un lucru usor, daca il faci cu cap. Sper ca o sa reusesti, pentru ca nu stiu daca e adevarat, dar simt ca meriti. Baftaa. Funda?
Nu e nevoie sa gesesc pe nimeni care sa il distraga pe prietenul ei pentru ca este la facultate si se intalnesc doar in weekend...tu chiar crezi ca o sa mearga, eu de ceva timp tot incerc sa o fac sa se simta bine..acum nu stiu, nu are nici prea mult timp cand pleaca de la scoala sa iesim pe undeva(fiind clasa a 12a, meditatii, chestii)
Vad ca mi-ai dat funda, deci sper ca a functionat.
Pai, oricat de importanta este clasa a 12-a iti spun ca nimeni nu va pune scoala pe primul loc, si nimeni nu-si va da la o parte prietenii chiar daca tine sa PICE BACUL! Iti spun din experienta. O fata isi da seama care e baiatul potrivit si care nu. multe fete tanjesc dupa baieti care sunt ca tine, asa ca fi optimist pentru ca ai nevoie de asta, se vede ca iti este teama.
Buna.Dar de ce sa te ajutam noi? spui ca o placi, atunci fa-i ceea ce simti atunci, spune-i in fata ca o placi si ca ti-ai dori sa ai o relatie cu ea. papa!