Pai incearca sa porti o discutie cu el.intreba-l chestii despre el (ce culori ii plac, cat este de innalt.)Apoi ii zici si tu despre tine lucruri.Cine stie? poate aveti chestii in comun. SPOR
Sincer, relatile la distanta nu tin deloc, crede-ma, tie iti place numai felul lui de a vorbi cu tine, si atat, nu poate sa iti placa de el, daca nu v-ati vazut niciodata, eu zic sa cauti un baiat de la tine din oras, si sa va inprieteniti, numai asa poti avea o relatie stabila, daca asta iti doresti, poate baiatul de pe mess vb cu tine ca o pr, spune-i ca il placi, si sa iti spuna ca daca si el te place, si vezi ce iese, dar eu iti spun sa nu faci relati de la distanta, bafta!
Iti propun ca sa mai astepti un pic dar in fiecare zi posteaza aici ce ati vorbit, ce ati hotarit ca sa te putem ajuta mai bine.
Nu iti zic asta cu rautate, ti-o zic sa stii! Uite sincer si eu am problema asta, ma indragostesc usor si repede pe net/mess. Dar incearca sa nu-i arati asta, pentru ca dincolo de vorbele frumoase si poza care pare sa fie a lui, e de fapt un monstru. Incearca sa nu cazi in capcana asta de pe internet. Insa daca nu e asa, dam cu presupusul (rar se intampla sa fie cazuri ca cel de mai sus), incearca sa va cunoasteti mai bine, poate iesiti afara la un suc/ cafea (depinde ce beti), poate aflii ca si el te place, etc. Purtati o conversatie deschisa, daca are o personalitate draguta (adica sa se comporte dragut cu tine, sa te ia usor, sa nu te bruscheze nu stiu, gen sa nu fie opusul cuvantului dragut) va puteti incredinta anumite secrete, si cu putin noroc puteti ajunge sa fiti impreuna. Asta e un caz fericit. Dar te anunt sa ai grija si cu privire la primul aspect : probabilitatea ca el sa nu fie cine zice ca e, sa fie un "monstru" (sa zic asa). Sper ca te-am ajutat. Mult succes! Te pup si sper sa va intelegeti bine si sa va simtiti bine impreuna! :*
Dupa parerea mea incearca sa ii spui pe direct sau fi ironica si depinde ce intrebare ai avea sa ii pui Vezi cum este personalitatea lui si cum reactioneaza, dar eu zic sa nu te stresezi pentru ca nu ai de unde stii ce om poate fi Vezi eu de fel nu pun sentimentele in fata unui mess chiar daca persoana imi pare altfel decat alti dar ai observat ca? nu cunostii un om cat o viata ma refer la cel de langa tine dar pe mess ^^mai sunt pustani care cauta o fata sa aiba el ce discuta si sa imi risipesc timpul cu toti pustani care nu au alt ceva de facut >_< sper ca te am ajutat ^^