| juninho07 a întrebat:

Salut, am si eu o problema in dragoste : sunt cu o fata de 1 luna si ieri la scoala am stat in clasa, dupa aceeea am mers pe hol ne-am sarutat etc etc... dar dupa aia am venit in clasa si nu stiu daca a fost cu intentie sau a vrut, m-a lovit rau de tot la punctu sensibil mi-a dat rau de tot cu pumnu...eu numai puteam de durere toti colegii mei au zis ca e proasta au criticato au injurat-o, si eu la randu meu am injurat-o in fata. Ea a inceput sa planga si a zis ca ii pare rau ca nu a vrut sa ma loveasca.
I-am zis sa ma lase in pace, ama iesit afara din calsa m-am dus sa ma plimb si ea a venit dupa mine sa asezat in bratele mele si a inceput sa ma sarute si a zis cai pare rau
In fine la sfarsitul orelor am mers dupa scoala vroia sa imi zica ceva. si a venit si un prost care ne spioana, fata aceeea vroia sa ma sarute si eu am respinso de vreo 7 ori cand vroia sa ma sarute. Seara am sunato si am intrebat-o daca mai suntem impreuna, a zis ca vrea sa se gandeasca, i-am zis sa imi dea raspunsu acum si a zis ca da. dar ea s-a suparat pe mine ca am respinso, ca am injurat-o dar si eu am avut motivele mele ca m-a lovit acolo
Nu stiu ce sa fac acum? niste sfaturi va rog mult. o iubesc mult si vreau sa fiu cu ea din toata inima. stiu ca am gresit

Dau funda plsss va rog din tot sufletu multe sfaturi. ce sa fac? eu mi-am cerut scuze dar tot e suparata si nu stiu daca ea mai vrea sa fie cu mine

11 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

Ce *** sunteit asa prosti? Va iubiti dar faceti lucruri absurde de care regretati.
O fata nu se injura cum ai facut tu.
Ea te-a lovit pentru ca asa suntem noi fetele, rasfatate si alintate si facem lucruri fara sa gandim
tot ce conteaza este ca ne pare rau, si nimic mai mult
Du te la ea cere i iertare si terminati cu prostiile voastre de clasa a 2ahappy
hai succes

| kidulinha a răspuns:

A fost greseala ta, nu a ei.winking Si-a cerut scuze, tu nu ai iertat-o. Iar acum tu te astepti sa te ierte cand iti ceri u scuze... E un proverb " Ce tie nu-ti place, altuia nu-i facewinking ". Acum ii explici dc te-ai suparat pe ea, explica-i ca o iubesti si ca nu vrei sa va despartiti. Si sa speram ca va intelege... Desi nici din partea ta n-a fost deloc frumos, poate chiar din greseala te-a lovit. Oricum, vorbeste cu ea, spune-ne ce ne-ai spus si noua. Te pup si succcessss:*
N-am zis nimic cu rautate, sper ca nu te-ai suparathee hee :*
P. s. NU renunta usor!

| ZuZuAleX a răspuns:

Pai... fata poate na avut o intentie asa reabig grin nu cred ca a facut-o asa ca sa te raneask sau ceva de genu iar daca sia cerut scuze si ea at clar nu a avut intentii rele! Acum tot ce poti face e sa vb cu ea si sa-i zici ca ai injurat-o ca asa ti-a venit de la durere nu casa ai fii vrut uh ii zici ca nici nu tiai dat seama si zii ca nu vrei sa te certicu ea si ca vrei sa fie din nou ca inainte.( fata poate e suparata ca ai respinso) si ii zici ca o iubesti mult de tot si nu vrei so pierzi doar pentru o injuratura... Si poti so inv la o plimbare prin parca sa vorbiti face to facesi at sa-i zici cat tii la eabig grin si cel mai imp recunoaste uh ca ai gresit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate, chiar n-a facut-o cu intentie si trebuie sa o intelegi pentru comportamentul de acum.Imi pot imagina cum s-a simtit cand ai injurat-o, pentru ca si eu in locul ei m-as fi suparat. te astepti sa te injure altii, dar nu sri persoana la care tii asa de mult, cand se intampla asta te simti de parca s-ar prabusi lumea, sau ca o "carpa". si chestia asta iti da de gandit, in sensul ca, banuiesc ca in aceste momente e foarte confuza.se gandeste ca pana acum o alintai/ii spuneai ce simti pentru. ea si dintr-o data o injuri straight facese simte o mare diferenta si de comportament!
Sunt sigura ca aceea injuratura a durut-o destul de tare, cred ca ai putea sa o compari cu lovitura care ai primit-o de la ea, insa pe ea o doar sufletul, nu o parte a corpului si e mai rau.Mai mult ca sigur s-a simtit, poate, intr-un fel si folosita, dar banueisc ca in clipele astea e destul de trista...
Ar trebui sa o lasi sa se gandeasca 1-2 zile, ce-si doreste cu adevarat, incearca sa-i arati ca iti pare rau pentru ce ai facut, pentru ca a vrut sa-ti arate si tu ai refuzat-o. Poti spune ca i-ai ranit si "orgoliul", caci cand o persoana este jignita de persoana iubita consider ca este foarte greu sa treci peste si mai ales daca mai sunt de fata si alte persoane.
Cred ca si eu m-as fi suparat si in cel mai rau caz ceream o pauza intre noi, dar tine la tine daca a spus ca mai vrea sa fiti impreuna.Incearca sa-i arati cat de mult ti la ea si vezi ce faci sa-ti "repari"greseala.
Bafta!

| irina20 a răspuns:

A incercat probabil sa faca vreo gluma.nu cred ca a vrut sa te doara. E normal sa fie suparata pe tine, poate nu neaparat ca ai respins-o ci pentru faptul ca ai injurat-o(asa ceva sa nu mai faci, niciodata!). Incearca sa-i spui ca ai gresit si ca o iubesti, ca erai nervos, ca te durea si ca iti pare rau.Arata-i ca e pentru tine singura fata. Sper sa se rezolve! Succes!

| NIccoletaaaa a răspuns:

Eu la fel sunt in relatie cu un baiat de o luna niam sarutat dar eu nu i-am dat cu pumnul ea ti-a dat cu pumnul fiindca nu te iubeste/

| oni a răspuns:

Cel mai bine e sa te duci la ea(nu sa o suni sau sa bine pe mess) si sa ii ceri iertare, sa ii arati ca tii la ea si ca iti pare rau

| ralucagld a răspuns:

Du-te cu o floare la ea, spune-i ca nu o sa o mai jignesti niciodata si ca ea e sufletul tau happy o sa ii treaca 100%

| Andra_9758 a răspuns:

straight face urat din partea ta ca ai injurat`o:-s eu am o relatie de un an cu prietenul meu si nu m-a injurat niciodata. sincer ea si-a cerut scuze... tu ce astepti? nu crezi ca merita si ea niste scuze? mai ales ca o iubesti? si sa fim seriosi si baieti te lovesc acolo... dar una e un baiat si alta e prietena ta big grin deci nu mai astepta si cere`ti scuze

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Sa te loveasca cu pumnul in ****?!

Doamne! Asa ceva n-am mai auzithee hee

Eu cred ca e greseala ei, dar nici tu nu ai reactionat tocmai frumos!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Vezi tu...de cele mai multe ori ranile sufletesti se vindeca mult mai greu decat cele fizice! Durerea ta a trecut in 10 minute, dar ceea ce i-ai zis tu...nu se stie cand o sa uite! Poate o sa te ierte, dar n-o sa uite, si cu prima ocazie cand o sa mai vorbesti urat cu ea o sa te lase! Ceea ce a facut ea este o neghiobie facuta din necunoasterea locului atat de dureros la barbati.Nu cred ca a vrut sa te raneasca, asa cum ai facut tu!