anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am si eu o problema in relația mea actuala. Totul începe așa : in liceu am cunoscut o fata iar cu 2 ani mai mica, am ținut legătura cu ea timp de doi ani, ne am întâlnit chiar dacă ea in momentul acela avea iubit, pe ascuns sa zic, ei tot timpul ia plăcut de mine, dar nu a rezultat nimic sexual, dupa ce am terminat liceul mai exact dupa 3 ani ne am reîntâlnit, ne am iubit si acum a rezultat un copil, problema este in felul următor, ca in fiecare relație am întrebat-o dacă a mai fost cu cineva si ea mi-a răspuns ca a mai fost cu încă unul in afara de primul băiat si atât, acum dupa circa 5 ani de stat împreuna intr-o seara am insitat sa o întreb dacă chiar sunt al 3 -le-a, pot sa zic ca eram un pic gelos dar nu in așa fel să i reproșez însă eram, iar ea mi-a răspuns sinncer ca sunt al 5-le-a, problema este ca din momentul acela am devenit foarte obsesiv de treaba aceasta, si acum am tot felul de stări de manifest, sunt gelos, parca imi pare rau ca si ne am întâlnit, clar problema este la mine dar nu reușesc sa Ma gândesc la altceva decât la foști ei, mai ales unul specific care chiar era foarte nasol, am tot felul de stări nașpa si nu pot sa renunț la gândul asta ca a mai fost cu atâția, nu stiu ce sa fac, in fiecare moment si când Ma pun sa dorm si când Ma trezesc am asta in minte, pe de alta parte nu as vrea nici sa o pierd, cu toate ca am început sa ii reproșez lucruri, si eu i-am spus despre fostele mele ca au fost numai doua… poate Ma ajuta cineva… nu știu sunt foarte derutat in ultima perioada

3 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Tu ai gresit ca ai insistat sa-ti spuna, iar ea a gresit ca ti-a spus, mai ales avand in vedere faptul ca ar fi trebuit sa-si dea seama ca daca insisti atat de mult, e un subiect care te afecteaza, iar ceea ce iti doresti sa auzi este ca au fost cat mai putini barbati in viata ei.
Acum raul e deja facut, nu prea mai ai ce sa faci altceva decat sa incerci sa inveti sa traiesti cu gandul asta, pentru ca nu ti-l poti sterge din minte si de asemenea nu poti schimba nici faptul ca te afecteaza. Daca vrei sa fii in continuare cu ea, trebuie sa te adaptezi, nu ai alta solutie.

| BoboBobo6717 a răspuns:

Pei dă-i pace, a fost înainte să fie cu tine. Si-a facut o familie cu tine, ce mai vrei? Probabil nu a fist fericită in relația anterioară și a ajuns sa il înșele pe tip. Probabil au fost doar încă două aventuri și atât. La urma urmei, nu au fost 100

| Maraa345 a răspuns:

Da-i papuci daca asta te preocupa pe tine, tu in loc s-o iubesti dezgropi mortii?