Frate... Ati incercat vreodata sa vorbiti intr-un moment de liniste? In care nu sunteti stresati.Incearca sa-i faci surprize, nu mari chestii.in fond conteaza ca ea sa realizeze ca o iubesti.Incearca ca atunci cand vorbesti cu ea, sa fii foarte calm si daca ea se enerveaza ( pun pariu ca e o fire mai colerica ) tu sa incerci sa mentii atmosfera. E greu, e foarte greu. Totusi, incerca sa ii mai faci vizite neasteptate, flori.sau cand e suparata, taci si ia-o in brate.eu stiu chesti de-astea.Cred ca mai mult vrea sa vada ca ii esti fidel. Desi ea te streseaza cu astea, tu o vei iubii mai mult si o vei asculta si intelege.Insa eu raman tot la ideea ca pe langa flori,cadouri,imbratisari,vizite, cel mai simplu ar fi sa :vorbiti, pentru ca amandoi aveti un rol in aceasta relatie si amandoi trebuie sa cooperati si sa intelegeti daca visati la un viitor! Bafta! O zi buna
Fratele meu gelozia este o boala cu care te nasti si nu o poti trata. nu stiu ce sa iti zic sa faci sa ii demonstrezi ca nu o inseli si o iubesti cu adevarat... sincer nu te supara dar daca merita cu adevarat suporto asa dar daca vezi k nu merita cautati alta decat sa iti faca viata un calvar.si sunt de parere ca baiatul sa fie mai impunator dar normal ca si fata are un cuvant treaba ta iti urez succes in relatie!
Oh frate te inteleg perfectttttt asa eram si eu acum un an cu o tipa exact exact la fel.I-am dat idul tot ce aveam mi-a sters si ultima farama de fata si atuncea cand vorbeam cu varamea facea crize de gelozie facea ca toti dracii.Iti zic eu cum am rezolvat-o.
I-am zis simplu si direct... Odata sa mai imi zici ca te insel si fix aia am sa fac.O relatie daca nu are respect si incredere se numeste aventura. Daca intelegi bine, daca nu atuncea te pup de ramas bun si ramanem cu amintirile.Si din acea clipa s-a schimbat radical, gelozie tot era dar crize numai facea ca i-am zis sa fie directa cand e ceva cand nu se simte OK si eu ma gandeam la o solutie sa numai fie asa si a rezistat 8 luni relatia dar dupa aia ea m-a inselat si de nu am rupt-o in bataie si pe ea si pe ala ca cica se simtea ca la "inchisoare" ca cica nu era libera...Pai daca ea vroia intruna sa vorbim eu doar acceptam ce vroia ea si pan` la urma tot eu mi-am luat teapa. Sfatul meu pe scurt este sa ii pui niste limite si sa ii zici direct si serios"Mai zici odata ca te insel chiar asta am sa fac ca sa ai motive sa zici asta". Sper ca nu te-am plictisit cu bolboroseala mea dar ti-am zis si eu ca eram in aceeasi stare ca si tine
Nu ai ce sa faci. Aceasta femeie nu te iubeste si nu te respecta. Singura ei placere din relatia voastra este sa-ti faca tie viata amara. Probabil nu ar mai suporta-o nimeni altcineva, de aceea sta cu tine. Si fiindca nu te iubeste are impresia ca iti face o favoare stand cu tine si simte nevoia sa te pedepseasca. Mi se zbarleste parul in cap cand ma gandesc cum o femeie ii poate face viata atat de amara unui barbat doar din ifose si lipsa de respect. Femeia care te va iubi va avea incredere neconditionata in tine, te va respecta si va face toate eforturile ca sa te simti bine, comfortabil, sa fii fericit si linistit.
beausingurlamasamea întreabă: