| dddemine a întrebat:

Am si eu o problema; in ultimul timp prietena mea ma roaga sa o iau pe sus (adica ma refer sa o plimb in brate) si de fiecare data am gasit scuze, fiindca mi-e frica sa incerc si sa no pot ridica ( ar fi foarte jenant). Ea are aprox 50 kg. Eu am forta si fac multe exercitii pentru spate. Totusi as vrea sa mi spuneti daca exista exercitii specifice sau care m-ar ajuta sa o pot ridica. Multumesc aniticipat...a si dau si funda

14 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Ce mă? Nu poți să ridici 50j de kg?

| Aasdfghj a răspuns:

Incearca! Sigur poti sa o ridici. Si eu am 50 de kg si iubitul meu poate sa ma ridice. (Nu, nu e genul 4x4 cu muschilaughing )

| AFR81 a răspuns:

Stai linistit, daca are 50kg, iar tu nu esti un slabanog, poti sa o ridici. Daca esti sanatos si n-ai alte probleme fizice, cu siguranta poti.

| danielaioana2 a răspuns:

E jenant sa nu.iti iei iubita in brate. Cum sa nu o poti ridica? Esti mai.slab ca ea?

| alexandrasubtirel a răspuns:

O iEi in brate cu picioarele spre tine si mainile i le ti sub fund asa nu o sa-ti scape o saruti cu patos si gata, se indragosteste lulea.Asa nu o sa ti se para grea

Răspuns utilizator avertizat
| AndorIulianAdrian33 a răspuns:

Daca vrei te pot ajuta eu sa o ridici laughing)))

| Masochistul12 a răspuns:

E grav prietenelaughingsi iubita mea are 50 kg laughing dar dau cu ea "de toti pereti " cand trebuie laughing)
Nu iti face probleme laughing ia-o in brate des si o sa te obisnuiesti laughing)

| corbulalbrosu a răspuns:

Inscrie-te la cursuri de balet. Printre altele ai sa fii invatat sa iti insusesti tehnicile de ridicat. Si nu numai atat chiar si de aruncat... laughing Succes.

| Drolja a răspuns:

Ia-o tu prima oară. E mult mai uşor decât să aştepţi şi inevitabilul să se întâmple, adică să-ţi sară ea în braţe, şi atunci să te panichezi şi s-o scapi- nu pentru că e grea, ci pentru că ai făcut pe tine de anxietate.

Ia-o când stă lângă tine, când nu există avântul ăla cu care arunci o canapea pe balcon.

| Cata674 a răspuns:

E u am 13 ani si am reusit sa ridic 50 kg cred ca poti si tu.

| Hitback a răspuns:

Poti sa o ridici mai mult ca sigur. Poti sa faci si piept cu ea. 50kg e numa bine daca zici ca ai ceva forta.

| Alex_Allexino_1992 a răspuns:

Si eu am cam aceeasi problema laughing Nu ca n-as putea sa o tin in brate dar mi-e frica sa nu o lovesc, sa cada sau mai stiu eu...

| floppy98 a răspuns:

Daca este cat un casalot nu te mai chinui cu exercitii laughing)))