| shummyalberto a întrebat:

Salut am si eu o problema la inceput mi-a placut de o fata si am vorbit mult cu ea dar toata lumea ma asigura ca nu-i reciproc am iesit 3 luni cu ea cu rolele si de la un timp a inceput sa ma evite nu ca ar fi cu vreun baiat sau ceva si cel mai bun prieten de-al meu mi-a zis ca sa s-ar putea sa ma placa si alti colegi de la ea din clasa au ras ca mine ca eu nu mi-am dat seama ca ma place dar ea ma evita ca sa nu isi dea nimeni seama de asta...(cat de orgoliosi pot fi unii) deci sincer nu stiu de fiecare data cand suntem in curtea scolii face mereu ceva sa imi atraga atenti si mereu ma alearga sa ma ude cu apa ma las si eu prins ma prinde intr-o priza ca si acum ca doare mana si ma unde deci nu stiu ce sa cred cu fetele sunt total pe dinafara deci help meeeeee!

Răspuns Câştigător
| ade_2993 a răspuns:

Ai facu ce trebuia...o relatie buna se bazeaza pe o prietenie puternica. din ce imi zici pare ca fata te place ...si asta o auzi de la o fata. incearca sa ii dai si ei aceias atentie dar nu o sufoca.si daca te evita nu inseamna ca nu te place, cine stie?, poate nu e pregatita sa se afiseze cu tine inca

0 răspunsuri: