| rony_6206 a întrebat:

Am si eu o problema mai delicata imi place de o fata la nebunie odata la 2 secunde ma gandesc la ea si nu stiu ce sa fac suntem prieteni de 2 ani dar n-am avut niciodata curaj pana acum sa ii spun ca o plac pentru ca am o anumita teama, de curand m`am gandit mai serios sa ii spun asta si nu stiu cum sa fac spuneti-mi voi va rog. mersi mult

7 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

Spune-i asa: " Am sa-ti marturisec ceva foarte important, te plac mai mult decat un simplu prieten, m-am indragostit de tine fara sa vreau. " dar sa-i spui dupa ce ii arati un pic de afectiune din partea ta. ii poti da un sms daca nu-i poti spune in fata dar e mai bine in fata pentru ca poti vedea cum reactioneaza. Sper sa te placa si ea si sa traiti ceva frumos impreuna.

| aniohetova a răspuns:

Pai avand in vedere ca tie iti place de ea de atat vreme, nu inteleg de ce ai ezitat pana in momentul de fata. Acum depinde si de sentimentele ei, daca tu ai fost cu ea doar prieten pana acum, ea de ce te-ar vedea altfel in momentul asta? Depinde de mai multe lucruri, spre exemplu ar trebui sa te informezi daca ar prieten, daca ii place de cineva. si ca sa afli toate lucrurile astea te sfatuiesc cel mai bine iesi cu ea si atingi subiectele astea, deoarece daca stai sa te gandesti, sa te duci sa o intrebi pe prietena ei cea mai buna, cred ca te-ar trada si i-ar spune, apoi tu ai ramane asa rusinat. Sa intrebi prieteni comuni, ei nu au de unde stii exact. Asa cel mai bine o scoti tu in oras si vorbiti mai multe chestii, printre care si subiectul asta, si daca intr-adevar nu are pe cineva si nici nu ii place de nimeni, atunci petrece mai mult timp cu ea si fa-o sa se indragosteasca de tine love struck happy. Succes!

| DoarNoemi a răspuns:

Sa inteleg ca esti genul mai timid? pai depaseste timiditatea sau ce o fi si spune-i pe fata, sau pe mess nujt. Dar macar sa afle, poate ca si ea te place si nici ea nu stie cum sa-ti zica, fa tu primul pas apoi vezi ce se intampla, daca te va vrea ca pr e fb daca nu...inseamna ca nu e de tine si n-ar trebui s te mai gandesti atata la ea. N-ai nimic d pierdut daca te bagi in seama cu ea, baftawinking

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Cine nu incearca nu castiga. Daca dupa doi ani te-ai comportat in felul in care sa-i arati ca tii la ea, e timpul sa faci un pas romeo.
Iar in primul rand, baietii cer lucrul asta nu fetele, ei ii e rusine sa o faca.

| rony_6206 explică:

Nu neaparat ca is timid nu stiu daca ea place pe cineva dar in momentu de fata nu are pe nimeni stiu sigur pai vorbesc cu ea in fiecare zi la telefon si iesim la suc cel putin odata la 2 zile vorbim si despre sex si despre orice doar ca nu i-am spus pentru ca mi-e frica sa nu ma refuze ...nu stiu dar oricum de curand o sa ii spun pana la urma ce o fi o fi viata merge inainte

| Atotstiutorul a răspuns:

Tine minte si baga bine la cap, in primul rand esti un looser ca ai asteptat 2 ani, al doilea lucru daca o faci fa ceva maret fa-i o declaratie de dragoste SCRISA cu dovezi(vezi mai tarziu de ce), cumpara un buchet de flori, (bine asta nu e chiar asa maret) o cutie cu bomboane (nu te zgarci nu cumpara din astea ieftine) si poate o sa accepte fii consecvent. daca nu accepta oricum nu ai pierdut nimic pentru ca fete vorbesc, barfesc se strang ele ca in reclama aia de la magura si urla ca nebunele, trebuie sa faci ceva ca sa ramana ca ea sa poate sa se mandreasca in fata prietenelor iei ca are un admirator si aici intervine norocul daca una din prietenele ei spune ceva in genul ce dragut ce frumos as vrea si eu sa imi trimita rony declaratii. GATA fata e ta, si daca nu e ea e alta muuullt mai buna decat ea! singurul lucru care poti sa il pierzi e respectul fata de "baieti" da ce conteaza tu ai acum toate fetele la picioare ei doar mingea de fotbal! case close!

| Bybyloy[:x] a răspuns:

Pur si simplu. Ii spui ca te-ai atasat de ea foarte mult si ai incheput sa tii la ea mai mult ca la o smpla prietena! Dar nu inteleg de ce asa de tarziu. 2 ani. E foarte mult.Cum ai rezistat? Iati inima-n dinti si fa-ti curaj si zii. N-ai nimic de pierdut!