| lupulSingle a întrebat:

Am si eu o problema mai jenanta, am 20 ani si nu sunt multumit de marimea penisului, un sfat pentru marire dar fara pilule si pompe, vreau ceva natural va rog?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Multumeste-te cu ce ai.
In cele mai multe cazuri conteaza modul cum il folosesti, indiferent de marime.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ar exista ceva natural, nu cezi ca toti barbatii le-ar avea pana la genunchi si ar fi super-fericiti? Din pacate, nu exista!
Singura solutie este cea chiurgicala, dar cu sanse de reusita de 50% si cu risc mare de impotenta, daca nu reuseste operatia.
Fii multumit cu ce si invata tehnici ajutatoare de satisfactie, ori foloseste jucarii sexuale.

| sierra1 a răspuns:

"marimea penisului un sfat pentru marire"

las-o așa cum e, așa a dat natura, așa e ok

| corbulalbrosu a răspuns:

Din nefericire pentru tine, este cazul sa afli si sa intelegi ca in astfel de situatii NU exista niciun fel de ''tratament'' care sa aiba efectul scontat de marire a dimensiunii penisului. Unica metoda prin care penisul poate fi lungit si/sau ingrosat este cea chirurgicala. Multa sanatate!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu se poate mări. Dar să nu îți faci probleme. Am trei copii, if you know wlat I mean. Și 85% din iubitele mele au fost mulțumite. Iar cele nemulțumite nu le-a putut mulumi nimeni.

| mihai69 a răspuns:

Cu o lupă ai încercat? E singurul lucru natural care mărește penisul. Din păcate, e doar o iluzie optică...

| anaXana a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci