| valibigdeal a întrebat:

Salut ...am si eu o problema mare rau de tot. Dupa ce fac dus ma mananca ingrozitor pielea ..foarte rau am ajuns sa nu mai fac baie de teama aceasta sad ..am schimbat prosoapele ..samponul.gelul de dus.apa dar mereu acelasi lucru (o mancarime ingrozitoare ) apelez la oameni de pe TPU ..am mai citit cateva sai-turi tot cu aceasta problema dar nu am gasit exact ce mi se intampla mie! Pe corp nu imi apare nimic,nici o bubita, absolut nimic, decat mancarimea care ma omoara!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O pateam si eu ani de zile, mai ales toamna si iarna, din cauza uscarii pielii. Eu am facut urmatoarele chestii: 1. m-am spalat cu apa mai rece; 2. foloseam sapun doar la dusul de dimineata, nu si la cel de seara, cand ma spalam numai cu apa, cu exceptia organelor genitale, unde foloseam sapun; dupa dusul de seara ma ungeam cu o crema de corp (o vreme am folosit Atoderm PP, apoi am trecut la chestii mai ieftine, de exemplu lapte de corp Dove). pe masura ce am imbatranit, problema s-a rezolvat de la sine prin cresterea secretiei de sebum (m-a chinuit de pe la 11 ani pana pe la 30)