| SomeoneWhoDosentCare a întrebat:

Am si eu o problema... mi-am inceput viata sexuala. si. prietena mea s-a plans de mine. ca "ma termin repede". m-am interesat si am aflat ca se numeste "ejaculare precoce(prematura) si sunt interesat cum sa scap de aceasta "problema"...
Multumesc anticipat. happy

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand asa e la inceput. Asa li s-a intamplat tuturor. Prin exercitiu va ajunge sa dureze din ce in ce mai mult.

Fao de 2 ori una dupa alta vei vedea ca a doua oara va tine mult mai mult.
Foloseste de la Durex gama Performa care are inautru un usor anestezic care te face sa rezisti mai mult.

In ultima instanta daca inaintand in varsta ramai cu acesta problema e de recomandat sa mergi la un doctor.

PS. Zii ca nu prea e frumos sa ii zica asa ceva in fata, poate te inhiba si ai sa ajungi nici sa nu ti se mai scoale.

| paulthebest a răspuns:

Cu rabdare treci marea: vorba aia incetul cu incetul se rezolva daca nu o sa trebuiasca sa vizitezi un nene doctor.

| Deutzy a răspuns:

Daca abia ti-ai inceput viata sexuala atunci acesta e raspunsultongue Ti se intampla acest lucru pentru ca esti abia la inceput si e ceva normal, vei vedea, cu timpul vei putea sa faci tot mai mult si sa te controlezi cand sa ejaculezi.

| AlexR a răspuns:

Antrenament. In timp o sa ajungi sa nu mai ejaculezi asa repede.

| SuperDezastru a răspuns:

Poate te excita prea tare si nu te poti controla..nu toata lumea are problema asta la inceput