Se razbuna pe tine!
Roata se intoarce din pacate!
Sa iti fie invatatura de minte si mergi mai departe!
E cam greu, chiar azi am vrut sa iesim impreuna, eu am iesit singura putin la primblare, el a spus ca nu poate dar a stat totata ziua cu prietenii...De-as putea il iubesc prea mult, dar nu mai am rabdare si i-am zis ca m-am saturat de comportamentul lui, si el:nimic nu te tine atunci am inceput a plinge. Vreau sa-l faca sa sufere, sa vada prin ce am trecut eu.
Eu stiu ca sunt vinovata si acum vreau ca sa incercam din nou, dar el spune ca nimic nu se va primi el nu mai poate fi ca inainte, nu mai poate avea incredere in mine si ca imi voi mai gasi baieti, dar eu il iubesc.nu stiu ce sa mai fac mi se pare c-o sa-mi ies din minti, as vrea sa am putere sa merg inainte si sa ramina tot doar niste amintiri.
Eu cred ca ma iubeste, poate vrea sa-mi arate prin ce a trecut el, pentru ca noi ieri ne-am despartit dar azi a venit la mine la scoala, a vorbit, apoi cind am venit acasa m-a sunat de nenumarate ori discuta asa frumos de parca nimic nu fusese...Imi pare rau ca m-am comportat asa cu el sper ca inca am acea sansa ca sa mearga tot bine. Dar mai are o problema in el cind vine vo sarbatoare inainte de asta mereu ne certam si de la niste lucurui fara importnta dupa asta din nou ne impacam anul trecut de Ziua Indragostitilor de dimineata m-a facut sa pling, atunci era tot bine eram si eu cuminte, si seara nici o atentie, am plecat al biliard cu el unde erau prieteni de-ai lui.Eu nu stiu ne cunoastem de 2 ani, dar parca inca nu-l cunosc inca bine.Cu toate ca cind sunt linga el ma simt atit de bine.
Respectul meu total pentru baiat. esti singura vinovata de asta.si ceea ce ai facut tu este caracteristic pentru o mare majoritate de fete. te poti consola cu faptul ca esti exemplul clar despre cum nu trebuie sa te porti cu baietii.
beausingurlamasamea întreabă: