| Andrei4k33 a întrebat:

Salut! Am și eu o problema. Nu am mai făcut sex de 7 luni de la ultima relație iar acum mi-am făcut alta relație, fata este virgina, iar când vine vorba sa facem sex mi se scoala, ii dau chilotii jos, ii dau și eu pe ai mei, îmi pun prezervativul și in tot timpul asta pana sa introduc penisul in vagin se înmoaie și se strica totul. In felul asta am consumat cred ca doua cutii de prezervative pe degeaba. Asa s-a întâmplat și ieri însă ea văzând ca se tot întâmpla asta a decis sa se urce peste mine, s-a mai frecat de mine și s-a sculat din nou însă prezervativul a ieșit, l am scos și am dezvirginat o fără prezervativ însă nu am apucat mai mult de 3 minute pentru ca zicea ca are niște dureri prea mari. Mă simt prost pentru ca eu am mai avut relație in trecut și nu mi s-a mai întâmplat asta, iar de data asta din disperare ca se tot înmuia pana puneam prezervativul a fost pentru prima data când am făcut sex neprotejat, nu mi sta in fire, de regula sunt super responsabil. Care ar putea sa fie problema, vreau sa nu se mai înmoaie asa in timpul ăla de un 30 de secunde in care pun prezervativul. Presupun ca probleme cu erecția nu am. Adica dacă se freacă de mine in 2 minute e tun, poate sa fie din cauza emoțiilor, habar nu am care ar putea sa fie factorii care determina asta. Mulțumesc mult!

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Clar e de la emoții. Dacă are răbdare cu tine, îți revii repede.

| NotNamed a răspuns:

E de la emotii 100%. Trebuie sa te relaxezi si sa vorbesti cu ea pentru a te linistii parerea ei. Posibil iti e teama sa nu o satisfaci.

| alina2k18 a răspuns:

''dar când vine vorba sa facem sex mi se scoala''
Wow, lu' fostul i se scula cand venea vorba sa ii fac snitel cu piurewinking
laughing
Fa o laboutsa inainte de sex si poate te tine mai multwinking
''In felul asta am consumat cred ca doua cutii de prezervative pe degeaba''
Paguba la casa omului sa moara pestii lu' mamaia laughing)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Lasă dragostea să vină cănd vrea ea.

| Sofer a răspuns:

Emoții. Fă-o fără însă fi atent.