| IryIrina4355 a întrebat:

Am si eu o problema. Nu stiu daca e normal sau nu. Sunt fata am 18 ani. Si sunt singura de vreun 1 jumate. Si efectiv cand nu imi mai place de niciun baiat. Am mai iesit cu baieti, dar nu stiu nu imi placea. Imi plictiseau, nu aveam chef. Care sa fie problema? Oare sunt lesbi? Cu fetele ma inteleg mult mai bine, decat cu baietii, adica ma simt mai bine.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca suferi de o stare de frigiditate din cauza unui libidou mic sau aproape inexistent stare mostenita genetic. Nu se poate exclude nici posibilitatea de a avea de fapt orientarea sexuala lesbiana, din moment ce cauti/incerci sa fii mai degraba intr-un anturaj feminin fiindca in acel cadru te simti mai satisfacuta si te simti mult mai bine, mai in largul tau. big grin Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Poate nu ai gasit o persoana care sa iti starneasca interesul. Daca nu ai atractie sexuala fata de fete e putin probabil sa fi lezbi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt baieti ce sunt singuri de ani buni, si tu te plângi cã esti singurã de un an jumate. Dacã te plictisesc majoritatea, iesi in locuri unde consideri tu cã te-ai distra(sa nu te plictisesti mai bine zis) sa cunosti persoane noi, sper ca nu intr-un club.

| Tovarasul a răspuns:

Te pot ajuta eu cu plictiseala ca si eu ma plictisesc big grin

| Dulgherul a răspuns:

Si eu am tot 18ani si sunt singur de doi ani daca vrei sa comunicam