| iMiss a întrebat:

Am si eu o problema.
O fata de la mine de la bloc vrea sa stea cu mine, si eu i-am zis ca ma mai gandesc. Problema e ca eu i-am zis asa pentru ca nu stiu cum sa sarut o fata. Pe toata lumea cand vad cu prietene, ii vad ca se saruta.
Imi puteti sa si mie un sfat, cv? Trebuie sa ii ating limba cu varful limbii mele sau cum? Si de cate ori? plz ziceti-mi, nu mai puneti k totul vine de la sine si din astea, k nu e chiar asa simplu. App. eu am 14 ani.

3 răspunsuri:
| Ela_PuRpLe a răspuns:

Nu trebuie nimic,faci doar ceea ce simti.
Daca vrei o poti saruta doar cu buzele, apoi cu limba, cum vrei tu, doar ai grija sa nu o umpli prea mult de saliva.
aici nu exista reguli, deci nu poti gresi cu nimic.
Bafta!happy

| Ekcstsy a răspuns:

Cand e sa va sarutati, sa vina momentul, tine buzele intredeschise, inchide ochii si las-o pe ea sa "conduca". Nu fi brutal sa "scurmi" cu limba in gura ei dar nici sa nu faci nimic. Cand ai ocazia prinde-i buza de jos usor cu buzele tale, si pe de o alta parte, fa ce face si ea ca doar o vei simti. Nu are nimic daca vi se impleticesc limbile.

| iMiss explică:

Da dar eu vreau sa stiu cum e sarutul ideal? ii ating varful limbii sau...si de cate ori... ziceti-mi cum vi s-ar parea sarutul perfect plz plz