| VasileImbre a întrebat:

Am si eu o problema. O sa incep cu inceputul. Ma numesc Vasile si sunt din Craiova. Acum vreo doi ani am cunoscut o tipa, dar am pierdut legatura cu ea. Acum am inceput din nou sa vorbesc cu ea, doar ca ea avea iubit. In timp am inceput sa ne imprietenim din ce in ce mai mult, sa ne spunem secrete. Acum cateva zile ea s-a desparit de iubitul ei pentru ca nu mai tinea la el, insa nu stiu daca ii place sau nu de mine. Noi doi vorbim si petrecem foarte mult timp impreuna, iar saptamana viitoare am un majorat la care voi merge cu ea. Ce sa fac?

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sa te comporti in continuare la fel ca si pana in prezent.Cu ocazia acelui majorat iti vei putea da seama de ceea ce simte ea cu adevarat fata de tine in baza/urma comportamentului pe care-l va manifesta in societate in fata prietenilor tai. Succes.

| neutrino a răspuns:

G.Cosbuc in "Voci din public" iti da raspunsul. Nu te speria, sunt numai cateva versuri: merita citite!

| Emilian65 a răspuns:

Sa faceti o relatie serioasa si de durata.

| peperonies a răspuns:

Stai linistit, esti prietena ei cea mai buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu trebuie să faci nimic special. lucrurile o să vină de la sine, dacă e să fie ceva, o să fie.

| qCrazyMan a răspuns:

Vasileee laughing ce imi place numele tau mai vasilut laughing

| Adelinejolie a răspuns:

Dacă simți ca te tratează ca și pe un potențial partener atunci trebuie sa iti faci curaj și sa avansezi, mai bine sa știi intențiile ei de la început. Așa nu o sa te îndrăgostești numai tu de ea și ea sa te considere amic.