| 162253 a întrebat:

am si eu o problema poate mai mult sentimentala.am iesit cu un baiat mai mare ca mine cu 8 ani, am avut si relatii sexuale, peste un scurt timp mi-a zis sa-mi caut tipi de seama mea.acum simt ca vreau sa ma razbun chiar daca stiu ca nu e cea mai buna solutie, dar nici sa trec usor peste asta nu pot, ce m-ati sfatui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Lisadream a răspuns:

El de ce nu si-a cautat tipe de seama lui? Probabil ca esti furioasa si de asta simti nevoia sa te razbuni. Iti propun o metoda prin care sa te descarci de tot ce ai "adunat" in sufletul tau. Scrie pe o foaie de hartie tot ce te framanta si te face sa iti doresti sa te razbuni. Se spune ca odata ce tragem niste invataminte dintr-o experienta trecem mai usor peste ea. Incearca! sigur te va face sa te simti mai bine!

3 răspunsuri:
| VanillaBear a răspuns:

Daca incerci sa te razbuni pe el, el va deduce ca te-a afectat foarte mult ceea ce ti-a facut si nu o sa rezolvi nimic...Inteleg ca doresti sa te razbuni pentru ca intr-adevar nu s-a comportat foarte frumos cu tine.Dar.singurul mod de a te rezbuna pe el, si de a te face sa te simti mai bine este sa iti continui viata.Nu-ti zic sa-l uiti imediat pentru ca asta nu merge, dar preocupate cu altceva.iesi in oras cu unul, doi baieti.gasesteti un prieten de varsta ta care sa te aprecieze mai mult big grin

Sper ca te-am ajutat!

xoxo Vanilla

| 162253 explică (pentru VanillaBear):

Sincera sa fiu nu prea am chef sa ies cu cineva in oras...dar oricum mersy de sfat

| alexuta4you a răspuns:

Hello.Din pacate majoritatea fetelor cadem in plasa baietilor mai mari pentru ca ne dorim baieti mai maturi si nu ne dam seama ca ei is cei mai periculosi.Hai sa te intreb ceva crezi ca daca te-ai razbuna te-ai simti mai bine? oricum fapta e deja consumata.Incearca sa uiti povestea asta incearca sa treci peste ea eu inteleg ca nu e usor dar trebuie.Ce crezi ca ai putea sa faci sa te razbuni? Daca crezi ca dupa aceia ai fi tu mai linistta fa o.Dar eu te sfatuiesc sa il uiti cu cat mai repede cu atat mai bine pentru tine. Sper ca te-am ajutat