Nu mai spune "nu e o problema asta si nu ma deranjeaza" pentru ca automat se intelege ca e o problema si ar putea deranja pe altcineva chiar daca pe tine nu. spune-i ca-i perfecta cum e ea, ca are un corp perfect, o simetrie perfecta a formelor etc. Apreciaz-o cum e, nu o mai spune ca si cum ar fi un defect pe care-l tolerezi ca normal ca sufera in continuare.
Este foarte greu daca nu chiar imposibil sa scoti din mintea unei femeii, o convingere sa prejudecata adanc intiparita. Atat cat este posibil, Ia-o mereu cu tine oriunde mergi, afiseazate pe cat posibil in compania ei si astfel s-ar putea sa isi schimbe parerea in privinta acelui aspect complet lipsit de vreo minima importanta.
Glumeste cu ea despre problema asta.
Fa misto de cum arata dar in gluma si apoi spune-i ca o iubesti.
Spune-i asa, de ce vrei sa arati altfel cand eu te plac asa cum esti?
Sau vrei sa te agate altii?
Ea nu stie ce vrea de la viata, te sfatuiesc sa o lasi fiindca nu se apreciaza pe ea, doar nu crezi ca te va aprecia pe tine?
Regret frate
E parerea ta, la mine mereu a avut succes sa glumesc despre defectele mele si ale iubitei si se simte grozav sa vada ca tratezi totul ca o gluma si nu esti un siropos, libidinos care ii este alaturi si la bine si la greu.
De aceea nu aveti succes la femei, sunteti la dispozitia lor si le laudati si lingusiti aiurea si lor nu le place asta.
Ele cauta barbati care stiu ce vor, care pot avea oricand o femeie si pot cuceri oricand o alta.
Nu le plac barbatii care spun ca e viata lor si care mor in fundul lor.
Iar tipa e complexata nu se apreciaza pe ea, nu va aprecia nici vorbele lui.
Glumeste de faptul ca e disperata, doar asa intelege ca e ridicola.
Va e frica sa pierdeti ceva ce nu aveti.
Daca vede ca nu dai doi bani pe frustrariile ei si iti place de ea asa cum este, va fi si mai interesata de tine.
Dar daca vede ca esti zidul plangerii si ai face orice sa ii arati ca pentru tine e luna dupa cer, atunci o sa pierzi amarnic, nu va da doi bani pe efortul tau.
De ce credeti ca baietii buni nu prind la fete?
Pentru ca ei nu reprezzinta masculinitate ci lingusire in fata ei.
Fetele adora barbatii duriu glumele la ei, stapani pe sine, care atrag femeiile din jurul lor.
Fa ca mine sa ai succes la femei.
Fii in fundul ei mereu si o si piarda interesul at fata de tine.
Cu atat mai bine daca esti fata, cu totii stiim ca fetele sunt atrase de baietii cu personalitate nu de baietii care mor in fundul lor, sunt sute care dau BUNA pe Facebook unei femeipe zi, tot sute sunt si cei care le complimenteaza asa siropos incat pierd din star orice sansa la ea.
Femeia este atrasa de barbattul glumet, carismatic, care atrage si alte fete in jurul lui prin simpla sa prezenta pe ala il vor si nu pe disperatul ce ar face orice sa aiba o relatie cu ele.
Daca o femeie simte ca nu are fund si ii spune iubitului ca nu se simte bine asa si bla, bla bla, alte frustrari idioate iar ele eeincepee ca nu e adevarat esti frumoasa, te ador, nu vreau pe alta, esti viata mea, va face doar sa o enerveze mai tare.
Ca sa o scapi de probleme ei mintale si de personalitate trebuie doar sa glumesti de ridicoul situatiei.
''CUM? NU AI CUR? SI EU ABIA ACUM AM VAZUT? MAI SA STII CA ITI STA BINE SI FARA CUR! ABIA MA UIT DOAR EU LA EL SAU MA ROG M-AS UITA DACA AI AVEA! NU TII SE PARE CIUDAT CA PUTEAM SA FIU CU UNA CU DITAMAI POMBEUL SI EU SUNT CU TINE? TU CREZI CA IMI PLAC FEMEIILE FARA CUR SAU CE? DE ASTA TE-AM LUAT? IA DA UN PUP?
Si gata, nu trebuie sa ii dai frau imaginatiei ei, trebuie sa ii arati ca nu esti afectat si ca problema este doar in capul ei si doar asa ii arati.
La cati baieti singuri sunt saracii de ei chiar foarte buni care vor o fata a lor, o relatie, dar nu atrag pe nimeni fiindca sunt ca o telecomanda pe care o poti avea oricand.
Spre deosebire de baiatul dupa care fetele mor si poate alege oricand una in defavoarea alteia
Ai dreptate pana la un punct, nu vrem disperati, intr-adevar, suntem atrasi de cei carismatici si glumeti dar pAana la punct, eu n-as aprecia ca iubitul meu sa faca glume de ceva ce ma deranjeaza, chiar s-a intamplat si gluma lui numa mi-a pricinuit suferienta, nu m-a atras la el sau ce ai mai zis pe acolo, si atunci s-a si oprit din a le mai face si asta nu m-a facut sa ma indepartez de el wtf, din contra, l-am apreciat si mai mult ca a tinut cont de sentimentele mele si s-a oprit, mi se pare de tot rahatul sa faci glume despre ceva de care e cineva deranjat si mai mult, sa le spui si altora s-o faca ca e bine, nu e bine deloc, ranesti si persoana aia n-o sa vrea sa stea langa cineva care-i provoaca suferienta si o face sa se indoiasca de sine
Eu stiu ce vrei sa spui tu.
O femeie are nevoie sa fie iubita si apreciata de iubitul ei corect?!
Nu,, e fals o ofemeie are nevoie sa se simta iubita si apreciata de iubitul ei!
Parca suna altfel! Nu simti?
Spunea una pe Facebook ca vai ce romantic este iubitul ei ca i-a scris 13 scrisori de dragoste.
Desi gestul pare romnatic si ce dragut este, ei bine nu inseamna nimic daca nu e facut de persoana pe care o placi.
Deci daca scrisoarea aceea o scria VIOREL LIS sau unul pe care nu dai 2 lei, nu insemna pentru tine nimic, dar daca o scrie barbatul pe care il placi inebunesti de fericire.
Vezi? Conteaza CINE FACE si nu CE FACE?
Poate unul sa sara din avion si sa te ceara in casatorie daca nu il placi ii spui ca e nebun, dar daca te cheama iubitul pe care il adori, te cheama in baie in timp ce repara o chiuveta si spune, vrei sa fii sotia mea?
Tu o sa fii cea mai fericita, si tii s eva parea super ca te-a surprins si nu trebuie sa sara din avion.
La fel si cu defectele daca femeia da importanta defectelor ei si nu se simta implinita ca femeie fizic langa tine, ca nu are cur si tate, isneamna ca nu ai ce face cu ea fiindca nu se apreciaza pe ea deci nu te poate aprecia nici pe tine.
Cea mai buna solutie este sa faci misto de situatie si isi va da seama ca este ridicol cum gandeste.
Daca o sa ii spui ca nu e adevarat tu arati foarte ebine, o sa creada ca minti, sau nici nu o sa te asculte.
Daca barbatul arata ca nu il deranjeaza facand glume, nici pe ea nu o va deranja.
Daca iubitul tau sa zicem nu ii place ca are barba mare si spune ca tu nu il placi cu barba mare.
Tu ce o sa faci o sa sa-i spui ca tu il placi si cu barba si fara?
E gresit va crede ca nu iti pasa de el.
Dar daca glumesti si spui, mai cand ti-am spus ca ma inteapa nu ai dat-o jos acum cand a inceput sa imi placa vrei sa o razi, niciodata nu faci ce imi place!
El o sa se simta dorit de tine si o sa scape de fixul asta.
Am dat un exemplu, nu stiu ce asteptari ai de la persoana iubita cand tu nu te placi asa cum esti si ai pretentia sa te placa altcineva, e ridicol.
Nu este treaba ta sa repari o femeie. Nu este treaba ta sa-i repari defectele. Daca tu ii spui ca o iubesti asa cum arata iar ea nu este multumita de asta inseamna ca parerea ta nu conteaza pentru ea. Ea vrea sa atraga alti barbati, decat tine. Poate ea e suficient de sexi pentru tine, dar nu este suficient de sexi pentru altii. Ai o adevarata problema amice. Esti barbatul cu care ea s-a multumit. De asta parerea ta nu conteaza pentru ea. Tu ai fost si esti alegerea ei secundara. Trist dar adevarat. Ea ar vrea sa atraga alti barbati, dar probabil considera ca nu poate din cauza fundului mic, si de asta s-a multumit cu baiatul care o accepta asa, adica tu, si detesta asta. Accepta: sta cu tine doar ca sa nu ramana singura. Ultimul lucru care trebuie sa-l faci este sa-i spui ca-i perfecta si ca-i frumoasa si c-o iubesti. Fa exact pe dos ce ai facut pana acum. Cu cat ai sa ridici stima de sine acestei femei, cu atat ai s-o pierzi mai repede. Femeile devin scarbite de barbatul bun, lingusitor, infatuat de ea. Femeile sunt atrase de oameni nepasatori, indisponibili emotional. Fi acel om. Omul indisponibil emotional. Cand se mai plange ca are fundul mic, spune si tu, "asta e, nu e vina mea". Intreab-o cum ar fi daca si tu ai incepe sa te plangi constant de fiecare lucru care nu-ti convine in viata asta, zi de zi de zi incat s-o aduci in pragul disperarii. Ce face ea acum se numeste sacaiala. Te sacaie pentru ca nu e multumita de starea ei actuala, dar nu poate face nimic in privinta asta. De asta femeia sacaie. Cand vrea altceva decat are si nu poate obtine. Cu cat ai s-o impaci mai des, cu atat ii dai curaj sa te insele. Cu cat incepi si tu sa te indignezi de comportamentul ei, cu atat o fortezi sa faca si ea eforturi pentru afectiunea ta. Opreste-te din ce faci, sau o vei pierde. N-ai decat sa ignori ce-ti zic. Iti vei aminti de cuvintele mele.
Fundul se poate lucra si dezvolta la sala, nu-i mare inginerie, doar ca trebuie sa fie dedicata.
Stii ca tine la tine la fel de mult cat tii tu la ea? Ca din ce ai spus tu nu prea pare sa ii pasa de parerea ta.
Probabil altii ii spun opusul, probabil se uita prea mult la "modelele" astea de pe internet, iar asta doar strica. Tu o cunosti cel mai bine, tu esti cel care stie ce sfat sa ii dea, doar gandeste-l un pic.
Să se îngrașe, pe urmă va avea fundul mare și se va plânge că e grasă. După aia va slăbi și din nou va plânge că are fundul mic. Pregătește-te, o să te distrezi de minune. Atât de mult încât o să îți vină să îți iei viața de 3 ori pe zi.
Daca ea se plange inseamna ca nu mai are incredere in propriul corp. Incearca sa o complimentezi mereu si sa ii spui ce sani frumosi ai ce fund sexy ai ce picioare etc. sigur va functiona nu gafantez de la primele cuvinte )dar daca ii spui de mai multe ori asa va fi
Taie-ti si tu jumatate din,, instrument" sa ii arati ca nici tu nu esti perfect )