anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.am si eu o problema... profu cu care fac pregatire(in sc) ma place.desi nu vrea sa arate acest lucru se vede pe fata lui pana si unii colegi au zis asta. el este un profesor mai sever si obisnuieste sa tipe la elevi(e tanar) dar la mine n-a tipat niciodata.se poarta mereu frumos(nici nu exagereaza.adica sa imi puna mana pe nu stiu unde sau cv de genu) uneori ma priveste asa de frumos si cand ma uit la el se uita repede in alta parte si zambeste.problema este ca uneori ma streseaza.nu tipa da ma intreaba daca fac ex extra acasa sau chestii de genu asta(nimeni nu face asta din elevi) si numai pe mine ma intreaba dupa mai zice ca nu il intereseaza daca o sa iau note proaste la obiectul lui si ca trebuie sa exersez acasa ca altfel n-o sa inteleg niciodata etc etc.(iar dupa ce a zis ca ii indiferent daca iau note bune sau nu la el a ras un pic nu inteleg de ce.eu m-am facut ca sfecla la fata x( )si multe chestii de genu. daca fac totu corect la ore se ia de tema ca lipseste cv sau ***. cand spun cv ma pune sa mai zic o data cica"n-a auzit". si asta ma deruteaza.nu stiu daca ma place sa ma uraste. dar avand in vedere felul in care se uita la mine si cum imi explica incet cu calm chestii pe care nu le inteleg (la altii n-are rabdare)s. a. nu cred ca ma uraste dar nu inteleg de ce ma tachineaza in halu asta. uneori imi vine sa urlu de nervi x( voi ce parere aveti?

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,mai! Te place si n-ar vrea sa te placa,te place si stie ca NU POATE sa-ti arate asta.
Se zbate intre datorie si raspundere si inima lui.
Vezi-ti de treaba, ignora-l cat poti si nu pune la suflet, nu o face din rautate!

| MyNameIsNotImportant a răspuns (pentru greece12):

Greece de putut ar putea eu sunt majora si stau in alta tara.el are intre 20 si 30 de ani nu stiu sigur si aici nu e interzisa relatia elev-prof.

| MyNameIsNotImportant a răspuns (pentru greece12):

Bine de fapt nu stiu daca el stie ca-s majora.

| greece12 a răspuns (pentru MyNameIsNotImportant):

Omul are principii si are de lucru cu ele, asta incercam sa-ti spun.

| AmelyRain a răspuns:

Poate ii palce sa te tachineze, poate te vede diferita de altii si vrea sa vada cum reactionezi, si mie mi se intampla asa.

| 95Cosmin a răspuns:

Pai din cate zici: da, te palce si eu cred ca de aia te pune sa repeti unele fraze, te intreaba de teme si altele pentru ca ii place vocea ta( banuiesc)Nu stiu ce poti face.Mult norochappy