1.Gandeste-te ca ea este fata si atunci cand tu o chemai seara la poarta fii asa mica parintii poate nu ii permiteau.
2.Prin faptul ca ai vrut sa ai grija de ea tot timpul, ascultandu-i problemele ea te considera pe tine probabil un 'frate'.
3.Intr-o discutie de-a voastra ii spui care sunt sentimentele tale fata de ea si daca vrea sa fie impreuna cu tine!
4. Daca refuza nu te descuraja, si nu o stresa lasa-i un timp de gandire.
Bafta si ai grija!
Frumos raspuns...iti multumesc Intr-un fel ai dreptate...Multumesc foarte mult :*
Multumesc squmpiy. Dar nu o stresez cu intrebarea asta. Singura intrebare pe care eu i-o pun este aia : - Ma mai iubesti?
I-ar ea raspunde : - Da, ca pe un prieten. Dar i-o pun foarte rar. Credeti ca ar trebui sa nu i-o mai pun deloc? Decat dupa ce trece o anumita perioata? Tare mi-e frica ca ei ii place de altcineva. Ea fiind foarte draguta, e greu sa nu-ti placa de ea
Nu o stresa prea mult.
Vezi ca refuza mai las-o un timp.
Daca continui s-o intrebi de ce nu vrea sau ceva in genu o sa o faci sa nu mai vrea deloc.
Comporta-te frumos cu ea.
Fi prieten in continuare.
Si cand crezi ca esti din nou pregatit si ea e pregatita mai pune-i intrebarea.
Tot ce trebuie sa faci e sa o impresionezi.
Fa-i cadouri, iesiti undeva.
Gasesti tu.
Sper ca am fost de ajutor :*
Pai ghita daca se inpla asta soarta e devina poate iti vine alta si mai draguta itete si la compatibilitatile dintre zodia ta si a iei eu asa fac trimite-mi un mesaj cu zodia ta si a iei si iti zic
anonim_4396 întreabă: