| flaviuzzzzzzzzzzzzzz a întrebat:

Am si eu o problema si as fi foarte recunoscator daca as primii niste sfaturi din partea voastra.

Deci acum 5 luni am cunoscut o fata,m-am indragostit de ea foarte tare,ea cred ca si-a dat seama destul de repede ca eu o plac,dar tot timpul se comporta ciudat,aidica o zii era dulce se lipea de mine ma lua in brate,urmatoarea zii abia de ma saluta si nici nu ma baga in seama.

I-am zis ca eu pot sa am foarte multa rabdare pentru cineva pe care chiar plac, dar in momentul in care se umple paharul, se termina de tot orice legatura.

Acum 2 zile a avut aceleasi reactii adica eu vorbeam cu ea,ea nici macar nu se uita la mine,asta a fost picatura care a umplut paharul,adica eu fac tot ce imi sta in putinta sa o fac sa se simta speciala si ea nici macar nu se uita la mine cand ii vorbesc.

In seara aia cand ne-am despartit m-a intrebat daca vreau sa mergem cu taxiul impreuna,dar nu i-am raspuns m-a mai intrebat daca ne vedem maine,dar nu i-am raspuns.

M-a cautat pe what's, dar chiar nu mai vreau sa fiu tratat ca o carpa, am facut destule compromisuri pentru ea si mi-a ajuns.

Voi ce parerea aveti?

Cum as putea sa mi-o scot definitiv din cap? Pentru ca, cale de impacare nu mai este.

5 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

De ce continui sa te gandesti la ea. Ai facut o alegere. Respect-o.

| ywar a răspuns:

Eu zic sa divortezi de ea! Te-a dus si cu taxiul, sunteti tari, traiti pe picior mare, sunteti oameni de afaceri. Transportul in comun va pute. Eu unu daca mai face asa 2 capete in gura si o lasi acolo sa planga. Te fierbe cand te vrea cand nu te vrea... A dreacu!

| Xelon a răspuns:

Eu atata am de zis: daca prietena mea ar face asa mofturi si fite, ar stii siungura ce are de facut(adica sa iasa afara din casa si sa nu se mai intoarca), este complet vina ta pentru ca ea se comporta asa, te-a vazut ca esti innebunit dupa ea si stie ca orice face tu o vei ierta, tu si baietii ca tine isi merita soarta, imi pare rau dar asta este adevarul.

| TanteMarianne a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa ti-o scoti din cap.Doar pentru ca in unele zile era un vis, iar alteori era pur si simplu indiferenta fata de tine, nu inseamna ca nu te iubea.Nu ai de unde sa stii ce stresuri avea atunci cand nu era deloc atenta la tine.Nu ai fost carpa ei.Gandestete ca sunt si persoane care tin foarte mult la tine fara sa ti-o arate(fara sa ti-o arate deloc), dar ea ti-a aratat in multe zile ca tine la tine. POate in unele zile era indiferenta fata de tine, poate asa e ea intr-o relatie, si nu numai in viata de zi cu zi.Eu una zic sa va impacati si intreab-o de ce este in unele zile atat de aeriana si nepasatoare. Poate nu este intentionat, poate pur si simplu ii zboara mintea si atunci nu mai este atenta la tine.

| flaviuzzzzzzzzzzzzzz explică (pentru TanteMarianne):

Mersi mult de sfat,dar nu vreau sa ma mai impac cu ea,nu are rost fiindca ei nu ii pasa de mine, daca i-ar fi pasat ar fi tinut cont, ca prin comportamentul asta al iei ma raneste, eu sunt o fire mai sensibila si plus ca o face intentionat am intrebat-o de ce se comporta asa si mi-a zi ca asa este ea si eu am problemele mele, dar mai mereu am incercat atunci cand sunt cu ea sa ma comport cat mai frumos, ea nu a apreciat nimic din ce am facut eu, deci in concluzie as fi prost sa imi provoc singur suferinta.