In subconstientul tau te-ai saturat de petting. De aici si problema. Ar trebui sa faceti sex. Sa vezi erectie cand vei simti caldura organului ei.
Baga o masturbare sa iti revi. Te tine fata asa pe uscat si tu nu te descarci. Pune mana pe treaba.
Se poate sa-ti fi pierdut complet interesul fata de ea pentru ca nu te lasa sa o penetrezi. Prietene, daca nu esti depresiv, daca nu te masturbezi atunci ia atitudine si spune-i ca vrei sa o faca cu tine, pune un prezervativ si la treaba. E treaba ta sa o faci sa zica da sau pa. Curajul iti lipseste dupa cum te citesc.
De masturbat nu se pune problema fiindcă nu am mai făcut asta de când sunt cu ea. Nu am simtit nevoia dacă o am pe ea
Asa sa fie, oricum nu pe mine ma minti. Discuta cu ea ce simti, spune-i prin ce treci. Si eu am stat vreo 6 luni dupa una dar faceam multa bicicleta. De doua ori pe saptamana cate 60 km.
Eu te înțeleg însă nu am de sa mint fiindcă sunt anonim aici. Și sincer sa iti spun nu prea înghit depresia și oamenii depresivi de fel.
Alta treaba nu ai la varsta asta? Nu totul consta in sex. Acorda i timp timpului. Totul v a veni de la sine atunci cand trebuie.